Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 27 травня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 27 травня. ФОТО. ВІДЕО
У Ковелі сталася пожежа у будинку на 9-му поверсі (фото - управління ДСНС в області)

Під час пожежі на 9-му поверсі врятували дитину. Півторарічний хлопчик втопився у ставку. Піймали грабіжника, який напав на чоловіка серед білого дня... Про це та інше – у хроніці пригод, про які стало відомо сьогодні.

Смертельна аварія біля Володимира

Поблизу Володимира-Волинського, на трасі в напрямку Ковеля, близько 17-ї години 2 травня трапилася смертельна ДТП за участю буса «Рено трафік» та мотоцикла. Повідомляють, що є загиблі.

Наїхав на жінку на переході

У Луцьку на проспекті Волі на пішохідному переході 27 травня мікроавтобус збив жінку, яка переходила дорогу. На місце викликали поліцію та медиків. «Швидка» доставила потерпілу в лікарню.

Патрульні потрапили в аварію

У Луцьку на вулиці Рівненській 27 травня сталася аварія за участю авто патрульної поліції та Audi. Патрульні, рухаючись Рівненською, не доїжджаючи до кільця, увімкнули сирену і намагалися здійснити розворот. У цей момент і сталося зіткнення з Audi A6. Удар припав на передню праву частину легковика, де сиділа пасажирка. Жінка від госпіталізації відмовилася. Автомобілі отримали механічні ушкодження.

Мотоцикл збив дівчину

Уселі Тур Ратнівського району пізно ввечері 26 травня мотоцикл «Mustang» збив 15-річну дівчину – мешканку цього села. За кермом транспортного засобу був 19-річний місцевий житель. Дівчина отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у центральну районну лікарню. Поліцейські встановлюють всі обставини пригоди.

Наїхав на жінку в інвалідному візку

У селищі Дубище Рожищенського району 26 травня 27-річний житель Луцького району за кермом вантажного автомобіля «MАЗ» наїхав на 32-річну місцеву жительку. Потерпіла рухалася на інвалідному візку в попутному напрямку. Її госпіталізували в хірургію центральної районної лікарні. 

Украв авто у знайомого

Мешканець Ковеля вкрав авто Opel Omega у свого знайомого – 40-річного жителя селища Луків Турійського району. У п'ятницю, 24 травня, постраждалий звернувся до поліції. Він повідомив, що інцидент стався на автодорозі неподалік села Годовичі цього ж району. Поліцейські встановили, що крадіжка – справа рук 31-річного ковельчанина. Викрадений автомобіль поліцейські затримали. Досудове розслідування триває.

Втопився півторарічний хлопчик

У Ковелі на приватному обійсті по вулиці Богуна 22 травня у ставку потонув півторарічний хлопчик. Тіло дитини з води діставали рятувальники, яких викликали на місце події. Сім’я переїхала у місто з одного із сіл Ковельського району та винаймала будинок. Мама хлопчика перебувала на заробітках у Польщі, а за дитиною доглядав тато. Нині усі обставини нещасного випадку з’ясовує поліція.

У водоймі знайшли тіло чоловіка

У селі Підбереззя Горохівського району знайшли труп чоловіка. Тіло 24 травня виявили місцеві мешканці у водоймі. Загиблий – 58-річний місцевий мешканець.

Зіткнулися легковик та фура: постраждала водійка

У селі Княгининок Луцького району на перехресті вулиць Соборної та Бригадний двір 24 травня сталась за участі двох автівок − легковика «ЗАЗ Таврія» та фури Mercedes-Benz. Водійка «Таврії» не надала переваги в русі вантажівці, внаслідок чого і сталось зіткнення. Жінка отримала травми голови, була кровотеча. Вона знаходиться у шоковому стані. Водій вантажівки намагався уникнути зіткнення, та не зміг. Гальмівний шлях фури – близько 50 метрів. Автомобіль «ЗАЗ Таврія» вщент розбитий та ремонту не підлягає. У соціальній мережі з’явилось відео моменту зіткнення.

Побилися у суді

У приміщенні Ковельського міськрайонного суду 17 травня 2019 року приблизно 37-річний чоловік під час словесного конфлікту, який раптово виник на ґрунті неприязних взаємин, умисно завдав тілесні ушкодження 35-річній жінці. А десь через півгодини потерпіла побила тут 34-річну жінку. З якої причини перебували в суді чоловік та жінки – в судових ухвалах не вказується. За фактами побиття поліція відкрила два кримінальні провадження. Суд призначив проведення судово-медичних експертиз.

На пожежі врятували дитину

У Ковелі під час пожежі в 9-поверховому будинку на вулиці Тараса Боровця 27 травня вогнеборці врятували життя дитини і трьох дорослих. !На місці події рятувальники встановили автодрабину, а також подали на гасіння пожежі водяні стволи у складі ланки газодимозахисників в апаратах на стисненому повітрі через сильне задимлення. По автодрабині врятували дитину віком 7 років та трьох дорослих, яких вивели по сходах. Одна людина отруїлась чадним газом. Вогонь знищив двоє дверей, оздоблення стін, електролічильник, речі домашнього вжитку. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Затримали грабіжника

У Луцьку за підозрою у скоєння грабежу затримали 19-річного місцевого жителяу. У суботу, 25 травня, до поліції звернувся 18-річний лучанин, який повідомив, що цього дня по 17 годині на вулиці Івана Франка невідомий чоловік завдав йому тілесних ушкоджень та відкрито відібрав гроші та ключі від помешкання. Сума завданих потерпілому збитків – 700 грн. Поліцейські встановили, що до скоєння цього правопорушення причетний 19-річний місцевий мешканець. Відомо, що лучанина вже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Піймали чоловіка з наркотиками

У Володимирі-Волинському під час нічного патрулювання  на вулиці Привокзальній 27 травня після опівночі правоохоронці зупинили чоловіка –41-річного жителя приміського села Острівок Романа. При поверхневому огляді у кишені куртки правоохоронці знайшли порожній шприц та 2 пакети з білою порошковою речовиною. Затриманий пояснив, що це наркотичні таблетки «Субутекс», які він придбав для власних потреб без мети збуту. Пакети вилучили та направили на експертизу.

Спокусилася на гарні фото і… потрапила на гачок шахраїв

Маючи намір купити скутер, пропозиція про продаж якого була виставлена на популярному сайті, мешканець Луцька перерахував на рахунок дурисвітів понад 5,5 тис. грн. Майже 3 тис. грн. позбувся в такий самий спосіб лучанин, бажаючи купити за привабливою ціною автозапчастини.
Хотівши винайняти житло в обласному центрі, волинянка перерахувала завдаток у сумі 1,5 тис. грн. «власникам квартири», які виставили в Інтернеті оголошення про здачу її в оренду. Жінку спокусили гарні фото, дешева ціна та ще й орендодавці" у телефонних розмовах переконували, що квартирою цікавиться багато клієнтів – і, не давши завдатку, можливість можна втратити. Звісно, після отримання коштів, шахраї більше на зв'язок із покупцями та орендаркою не виходили.

Напали на самооборонівця

Близько 3-ї години вночі 26 травня під час патрулювання Луцька представнику групи швидкого реагування громадського формування «Самооборона Волині» Антону С. правопорушник заподіяв тілесні ушкодження у вигляді глибоких різаних ран. Постраждалому в лікарні наклали десять швів на обличчі. Відкрили кримінальне провадження. Особу зловмисника встановили. Крім того, з боку останнього пролунали погрози на адресу самооборонівців про можливість у близькому майбутньому застосування ним вибухових засобів.

Через хабар посадовцю виконавчої служби загрожує 4 роки ув’язнення

Слідчі детективи Головного управління Нацполіції у Волинській області завершили досудове розслідування кримінального провадження за фактом одержання неправомірної вигоди посадовцем державної виконавчої служби в області. У лютому правоохоронці викрили державного виконавця одного із районів області на отриманні від приватного підприємця  2 тис. дол. США неправомірної вигоди. Гроші посадовець отримав за сприяння у придбанні за заниженою вартістю комплексу будівельних споруд державного підприємства в обхід передбаченого законом аукціону. Санкція відповідної статті передбачає покарання, зокрема, у вигляді штрафу, арешту, або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі спеціальною конфіскацією.

 

Застрелили молодих оленів

Неподалік села Красна Воля Любомльського району браконьєри вбили із нарізної зброї двох молодих оленів. Незаконне полювання влаштували з 26 на 27 травня. «Вистріли пролунали близько 23-ї години. На місце події відразу приїхав черговий єгер, але нікого там не знайшов, окрім гільз», – розповів інсайдер. Голова районної організації УТМР Олександр Мікульський повідомив, що стріляли професіонали, використовуючи нарізну зброю і, ймовірно, тепловізори. «На місці, де знайшли тушки оленів, влаштували засідку, але зловмисники так і не з’явилися по свої трофеї», – прокоментував Олександр Мікульський. Очевидців події просять звернутися у поліцію для встановлення причетних осіб.

Підготовлено за матеріалами видань КовельPost, ІА Волинські Новини, Район.in.ua12 канал, Володимир Медіа, ВАРБУГ, прес-служб ГУ Нацполіції України у Волинській області, прокуратури Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 20 км військовою базою: Майя Москвич долучилась до «протимінної» ходи в Англії
Наступна новина Улітку в Луцьку працюватиме 6 садочків. Список
Останні новини
Схожі новини