Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 8 липня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 8 липня. ФОТО
Поблизу села Жидичин у ДТП загинув перехожий

Численні аварії, повідомлення про замінування і навіть убивство... Сьогоднішній день щедрий на пригодницькі новини. І не дивно: перед цим були вихідні. До вашої уваги – хроніка пригод, про які стало відомо у понеділок, 8 липня.

Загинув перехожий

У суботу, 6 липня, поблизу села Жидичин Ківерцівського району автомобіль «ВАЗ 2106» збив на смерть перехожого. ДТП сталася пізно ввечері. За кермом легковика перебував 19-річний житель Ківерців. Попередньо встановили, що  водій наїхав на 45-річного жителя Луцька, котрий рухався в попутному напрямку. Внаслідок автопригоди чоловік загинув на місці події. 

Зіткнулися два авто

У понеділок, 8 липня, на трасі Володимир-Луцьк поблизу села Забороль Луцького району сталась ДТП за участі двох авто. Відомо, що учасники ДТП відбулись переляком та без травм.

П’яний мотоцикліст врізався у дерево

У неділю, 7 липня, близько четвертої ранку в селищі Заболоття Ратнівського району 25-річний місцевий житель на мотоциклі з’їхав із дороги та врізався в дерево. Попередньо, він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Мотоцикліста госпіталізували в хірургію центральної райлікарні.

Їхав п’яним на мотоциклі і наїхав на дівчину

У неділю, 7 липня, близько 12-ї години в селі Велимче Ратнівського району 23-річний місцевий житель на мотоциклі збив 16-річну жительку Ковельського району. Перехожа рухалася узбіччям дороги в попутному напрямку. Попередньо встановили, що мотоцикліст перебував за кермом п’яний. Постраждали обоє учасників ДТП. Їх також госпіталізували у центральну райлікарню. Транспортні засоби поліцейські вилучили та розпочали кримінальні провадження.

В аварії постраждав іноземець

По вулиці Володимирській у Ковелі зіткнулися автомобілі «Renault Daster» під керуванням 63-річного громадянина іноземної держави та «Fiat Scudo», за кермом якого перебував 33-річний житель Ковельського району. Внаслідок ДТП 63-річний іноземець отримав травми, однак не госпіталізувався. 

Зарізав однолітка

У Ковелі поблизу одного із житлових будинків 6 липня виявили мертвого чоловіка – 31-річного місцевого жителя. Виявилося, що його під час розпивання спиртного вдарив ножем у спину одноліток – теж ковельчанин. Останнього затримали й оголосили підозру у скоєнні умисного вбивства. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. 

Засудили злісного неплатника аліментів

У Луцьку 40-річного чоловіка засудили на два роки й один місяць за злісне ухилення від сплати аліментів на утримання неповнолітньої дочки. Вперше безвідповідального батька засудили до одного року обмеження волі у 2015 році. Умовно-достроково звільнившись від відбування цього покарання майже на 4 місяці, він продовжив свою бездіяльність. Горе-батька визнано винним у вчиненні злісного ухилення від сплати аліментів на утримання дитини, вчиненому особою, раніше судимою за вчинення цього ж злочину. Не погодившись із вироком Луцького міськрайонного суду про його засудження до покарання у виді обмеження волі на строк два роки один місяць та вважаючи, що суд призначив занадто суворе покарання, обвинувачений оскаржив його у суді апеляційної інстанції. Проте Волинський апеляційний суд залишив вирок місцевого суду без зміни. 

Покарали вірменина, який із бандою пограбував квартиру

У Луцьку судили вірменина, який у лютому 2017-го разом із бандою в обласному центрі пограбував квартиру, в якій був неповнолітній. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду. Неповнолітній розповів, що того дня, коли він був сам вдома, до помешкання пробрався чоловік у балаклаві, який поклав руку йому на плечі і почав погрожувати. Хлопець почув, як чоловік, що розмовляв з акцентом, вткнув йому у спину предмет. Чоловік погрожував убити хлопця, якщо той чинитиме опір. Кривдник повів його у ванну, покликав ще одного чоловіка, який обмотав його голову рушником та взяв рукою за голову, щоб він нічого не бачив. Невідомі принесли шнурівки, зв’язали руки та ноги та залишили хлопця лежати у ванній. Через деякий час чоловіки покинули квартиру, а школяр розв`язав руки та ноги і піднявся до сусідів, щоб ті викликали поліцію. Зловмисники винесли до 15 тисяч гривень, перстень та ноутбук. Сам вірменин усі обвинувачення заперечував. Раніше він уже був судимий. Цього разу його покарали 9 роками тюрми та конфіскацією всього належного майна.

Хотів стрибнути з 8-го поверху

У Луцьку на бульварі Дружби народів,1, у понеділок, 8 липня, після 19:00 сталася спроба суїциду. За попередньою інформацією, чоловік мав намір вистрибнути з 8-го поверху будинку. Проте трагедії вдалося запобігти. До будинку виїжджали рятувальники, поліцейські та екіпаж швидкої медичної допомоги. Чоловіка забрала «швидка».

Луцьк знову атакують «мінери»

У Луцьку знову надійшло повідомлення про масове замінування об’єктів. Надвечір 8 липня на електронну скриньку надійшло повідомлення про те, що нібито вибухівку заклали у всі торгові центри міста, всі дитсадки, лікарні та ще безліч різноманітних об’єктів. З деяких закладів евакуювали людей. 

Судили військового-шахрая

Мешканець села Ласків Володимир-Волинського району, який працює військовослужбовцем за контрактом, брав кредити онлайн від імені іншої особи на загальну суму 26 470 грн. Нововолинський міський суд виніс йому вирок – 51 тисяча гривень штрафу. Засуджений хотів узяти кредит у фінансовій установі «Манівео», та йому відмовили. Вирішив скористатися чужими анкетними даними. Копію ідентифікаційного коду та паспорта сусіда засуджений отримав від нього раніше, коли допомагав за проханням останнього у пересиланні вказаних документів через Інтернет. Так він отримав кредит на суму 1000 грн. Таким чином згодом узяв кредити 3000 грн, 5 тисяч, 7000 грн, 10 740 грн. Обвинувачений  свою вину визнав повністю. Усі кредити, крім останнього, погасив, але має намір погасити й останній. У вчиненому розкаявся.

Авто збило мотоцикліста

У понеділок, 8 липня, близько 17:30 під Луцьком, на об’їзній у селі Рованці, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля та мотоцикла. Автопригода сталась на об’їздній у селі Рованці. Автомобіль «Renault Trafic» вчинив наїзд на мотоцикліста.

Підготовлено за матеріалами видань ІА ВолиньPost, ВолиньUA, БУГ, Під прицілом, прес-служб ГУ Нацполіції України у Волинській області, прокуратури Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк читає: книжкові уподобання батьків команди «Фронтери»
Наступна новина Тарас Шкітер: «Книги, як політики. Іноді обкладинка гарна, а по суті – порожняк». РОЗМОВА В КНИГАРНІ
Останні новини
Схожі новини