Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 13 вересня

Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 13 вересня
Аварія біля села Старі Кошари (фото Ольги Бузулук)

У жахливій аварії на ковельській трасі загинув мотоцикліст. Зникли чоловік і жінка з одного села біля Луцька. Шахраї ошукали нововолинця на 15 тисяч гривень… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у п’яницю, 13 вересня.

Загинув байкер, ще один – в реанімації

Поблизу села Старі Кошари Ковельського району 13 вересня сталася смертельна аварія. Як розповіла речниця патрульних Волині Ольга Бузулук, водій автомобіля «Фольксваген Шаран» рухався в сторону МПП «Ягодин» та почав розвертатися. Він перетнув суцільну лінію, у результаті чого зіткнувся із двома мотоциклами. Водій із Дніпропетровщини, який їхав мотоциклом «Хонда», загинув на місці, інший водій госпіталізований у Ковельську ЦРЛ.

Автомобілі зіткнулися на «зебрі»

Аварія за участю легковиків сталася вранці на бульварі Дружби народів у Луцьку. Автомобілі отримали механічні ушкодження, але обійшлось без постраждалих. Як зазначила речниця волинських патрульних Ольга Бузулук, на перехресті водій легковика Peugeot не надавав перевагу в русі водію автомобіля Ford. Зіткнення відбулось на «зебрі», проте, на щастя, в той час на ній не було пішоходів. Патрульні склали відповідні протоколих.

«Фольксваген» в’їхав у припарковані авто

У Нововолинську на проспекті Дружби 13 вересня легковик «Фольксваген Джета» в‘їхав у припаркований бус, який зачепив «Шкоду». «Швидка» забрала одного пасажира автомобіля Volkswagen, інші два та водій покинули місце події. Автомобіль зазнав значних механічних пошкоджень, вилетіло лобове скло. Припаркований бус від удару відсунуло на тротуар, інша автівка лишилася без номерних знаків.

Підлітки на мотоциклі потрапили в аварію

На вулиці Центральній у райцентрі Ратне 12 вересня мотоцикл «Forte» врізався у автомобіль «Opel Zafira». За кермом мотоцикла перебував 15-річний житель райцентру. Він, ймовірно, не впорався з керуванням та врізався в авто під керуванням 44-річного місцевого жителя, котрий рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок автопригоди постраждали водій та 16-річний пасажир мотоцикла. Їх госпіталізували.

Видурили 50 тисяч гривень

Зловмисники видурили у громадян майже 50 тис. грн. За усіма фактами правоохоронці проводять перевірку. Так, у Луцьку правопорушники, назвавшись працівниками служби безпеки банку, повідомили неправдиву інформацію щодо банківських карток потерпілих, ошукали двох громадян на 27 тис. 200 грн. Ще один лучанин під приводом зателефонувати позбувся мобільного телефону.

У Нововолинську 30-річного місцевого жителя ошукали на понад 15 тис. гривень під час купівлі товарів через Інтернет.

Зникли чоловік і жінка

Поліція розшукує Бондара Миколу Ростиславовича 17 грудня 1961 року народження та громадянку Власову Катерину Степанівну 26 липня 1956 року народження, мешканців села Боголюби Луцького району. До поліції звернулися родичі волинян та повідомили, що з ними відсутній зв’язок із 4 вересня  2019 року. Поліція просить усіх, кому відома будь-яка інформація щодо можливого місця перебування вказаних осіб, невідкладно повідомити за телефонами: (8-03322) 74-23-40, 74-21-35,  068-947-53-07 або на лінію «102».

Розшукують пенсіонерку

Поліція розшукує пенсіонерку Лупенко Валентину Миколаївну 26 березня 1941 року народження, жительку Володимира-Волинського. Жінка 10 вересня цього року пішла з дому і дотепер її місце перебування невідоме. Поліція просить громадян повідомити будь-яку інформацію, що стосується розшукуваної пенсіонерки, у Володимир-Волинський відділ поліції Головного управління Національної поліції України. Адреса: м. Володмир-Волинський, вул. Соборна, 6. Телефони: 0634661066, 0938873188, або на лінію «102».

Піймали палія стерні

Поблизу селища Торчин Луцького району волинські рятувальники ліквідували пожежу стерні. На момент прибуття площа загорання становила понад пів гектара. За словами речника Управління державної служби з надзвичайних ситуацій Володимира Нестерова, горіло осередками, в різних місцях поля. Особу палія встановили.

 
Поблизу селища Торчин Луцького району волинські рятувальники ліквідували пожежу стерні

Поблизу селища Торчин Луцького району волинські рятувальники ліквідували пожежу стерні На момент прибуття площа загорання становила понад пів гектара. За словами речника Управління державної служби з надзвичайних ситуацій Володимира Нестерова, горіло осередками, в різних місцях поля. Особу палія - встановили.

Posted by UA: Волинь on Friday, 13 September 2019

 

Магазин обікрали вночі

Близько 4-ї ранку 12 вересня до Володимир-Волинського відділу поліції зателефонувала жителька села Рогожани 20-річна Марина Петрівна, котра повідомила, що у нічну пору невідома особа пошкодила вхідні двері магазину, звідки викрала 600 гривень. Ведеться пошук злочинця.

Підготовлено за матеріалами видань БугUA:Волинь, Володимир Медіа, пресслужб ГУНП у Волинській області, Патрульної поліції Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутат Балицький прокоментував скандал щодо збитків на 4 мільйони гривень
Наступна новина Збирають яблука, садять оцтові дерева. Як господарюють у шкільному лісництві на Волині
Останні новини
Схожі новини