Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 19 липня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 19 липня. ФОТО
Працівника Волинської митниці затримали на хабарі (фото прокуратури Волинської області)

Митника «на гарячому» взяли із хабаром. Дівчина раптово вибігла на дорогу і потрапила під колеса авто. Чоловік ударив співмешканку сокирою по голові… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у п’ятницю, 19 липня.

Авто збило 11-річного хлопця на велосипеді

У Луцьку на перехресті вулиць Володимирської і Тополева 18 липня автомобіль «BMW X5» збив 11-річного велосипедиста. ДТП сталася по 22-й годині. За кермом легковика перебував 28-річний лучанин. Хлопець – житель обласного центру – отримав тілесні ушкодження, однак не госпіталізувався.

В аварії постраждав мотоцикліст

У Нововолинську на проспекті Дружби 18 липня автомобіль «Mercedes Benz» під керуванням 64-річного місцевого жителя зіткнувся із моторолером «Вайпер Актів», за кермом якого перебував 33-річний житель Іваничівського району. Мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у травматологію центральної міської лікарні.

Дівчина раптово вибігла на дорогу і влетіла під колеса авто

У Луцьку на вулиці Глушець водій автомобіля Toyota наїхав на дівчину. Вона, за словами очевидців, раптово вибігла на проїжджу частину з-за іншого транспортного засобу. На щастя, 17-річна юнка не постраждала і від шпиталізації відмовилась.

За одну ніч – п’ятеро п’яних за кермом

У ніч на 19 липня луцькі патрульні виявили 5 нетверезих за кермом. Одного з них зупинили на вулиці Ковельській: той скоїв наїзд на пластикові відбивачі, адже нині там знову ведеться ремонт на мосту. Водій мав явні ознаки сп’яніння, однак проходити перевірку відмовився. З’ясувалось, що той уже позбавлений права керування. Тепер йому загрожує штраф 20 400 гривень і позбавлення права керування на 3 роки.

В іншого водія на Ford Mondeo був відсутній задній захисний пристрій, тож його зупинили для перевірки. Той зізнався, що напередодні вживав наркотичні речовини, та від перевірки відмовився. На нього склали необхідний протокол – тепер справа піде до суду.

Інший водій проїхав на червоний сигнал світлофора на проспекті Відродження. Коли його зупинили, то встановили, що він позбавлений права керування за водіння в стані сп’яніння раніше. Пройти тест цього разу чоловік погодився – 0,97 проміле. На нього оформили відповідні адмінматеріали.

Засудили водія, який збив жінку і втік

Винуватцю ДТП, який втік із місця події та залишив потерпілу без допомоги, обмежили волю на 2 роки та 6 місяців. Увечері 8 січня 2018 року, на проспекті Відродження у Луцьку автомобілем «Опель-Вектра», уродженець села Хорохорин Луцького району наїхав на жінку, яка переходила дорогу пішохідним переходом. Маючи можливість надати допомогу, водій цього не зробив і втік. Жінка тривалий час лікувалася у лікарні. Луцький міськрайонний суд призначив водієві, який щиро розкаявся у скоєному, покарання на 2 роки та 6 місяців обмеження волі з позбавленням на 1 рік та 6 місяців права керувати транспортними засобами. Окрім того, з винуватця ДТП на користь потерпілої буде стягнуто 100 тисяч гривень моральної та матеріальної шкоди й витрат, пов’язаних із наданням правової допомоги.

Митника піймали на хабарі

Працівника Волинської митниці ДФС 19 липня 2019 року затримали в момент одержання неправомірної вигоди в сумі 175 доларів США. У таку суму митник оцінив своє сприяння у переміщенні поза митним контролем товарів в Україну. Це уже третій епізод одержання ним неправомірної вигоди, загальна сума якої становить 440 доларів США.

Волинянина побили у курортному місті

Уночі в Одесі на зупинці громадського транспорту нападник побив перехожого та, пригрозивши ножем, відібрав мобільний телефон. 46-річний потерпілий – житель Волинської області – відразу звернувся по допомогу до правоохоронців, повідомляє Приморський відділ поліції в Одесі. Поліцейські затримали зловмисника за кілька кварталів від місця скоєння злочину. Він виявився 30-річним громадянином однієї з країн Південного Кавказу. У чоловіка вилучили речові докази правопорушення та викрадений мобільний телефон. Його повернули власнику.

Сало заховав біля паливного баку

У пункті пропуску «Піща» на Волині в конструктивних особливостях автомобіля «Mitsubishi», яким виїжджали з України, охоронці кордону виявили сало. Водій – громадянин Білорусі – обрав смугу руху «зелений коридор», чим продемонстрував відсутність в нього будь-яких заборонених предметів. Прикордонники Луцького загону ініціювали проведення поглибленого огляду іномарки. Біля паливного баку правоохоронці виявили 65 кг сала. Наразі білоруса притягнули до відповідальності. Сало та транспортний засіб вилучили встановленим порядком.

Дівчина напилася до алкогольної коми

У Луцьку на вулиці Сільській 16-річна дівчина перебрала алкоголю і була в стані коми. Патрульні, які приїхали за викликом, юнку з діагнозом «гостра алкогольна інтоксикація», шпиталізували до лікарні.

Ударив жінку сокирою по голові

У Луцьку на вулиці Арцеулова в ніч на 19 липня чоловік сокирою вдарив свою співмешканку. Як розповів патрульним 47-річний чоловік, він повернувся додому та побачив, що його співмешканка вживає алкогольні напої на кухні нібито з коханцем. Останній встиг втекти з місця події. Не довго думаючи, ображений чоловік схопив сокиру та вдарив обухом жінку по голові. 46-річна жінка отримала розсічення голови та закриту черепно-мозкову травму. Карета швидкої допомоги шпиталізувала її до лікарні. 

На зупинці пограбували чоловіка

У Луцьку на вулиці Конякіна ввечері 18 липня на зупинці громадського транспорту троє невідомих осіб побили чоловіка та відібрали півтори тисячі гривень. Незважаючи на шок і переляк, потерпілий зумів передати патрульним орієнтування щодо нападників – і це ефективно спрацювало. Поліцейські обстежили прилеглу територію та виявили 3-х чоловіків, які підходили за орієнтуванням. Вони – 1990, 1996 та 1998 років народження. Також розкриттю цього злочину сприяла наявність камери зовнішнього спостереження на зупинці.

 

Приїхала із Росії і померла

У Ковелі на території садівничого масиву «Урожай» (438 км дороги Київ-Ковель-Ягодин) померла громадянка Російської Федерації, яка перебувала у гостях своєї сестри. Ковельська поліція проводить розслідування щодо обставин смерті жінки.

У клопотанні слідчого до суду вказується, що «під час проведення огляду трупа встановити безпосередню причину смерті без проведення судово-медичного розтину трупа та додаткових методів дослідження, у відповідності до вимог Наказу МОЗ України № 6 від 17.01.1995 р., не виявилось можливим». Суд призначив судово-медичну експертизу на предмет наявності тілесних ушкоджень на тілі померлої жінки, і чи перебувала остання на період смерті у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

Підготовлено за матеріалами видань ІА ВолиньPost, Район.Ковель, пресслужб ГУ Нацполіції у Волинській області, Патрульної поліції Волинської області, прокуратури Волинської області, Держприкордонслужби України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Змін не буде, якщо у парламенті сидітимуть старі політики»: Рубльов звернувся до виборців
Наступна новина «Як вовки – санітари лісу, так адвокати – санітари хворої системи правосуддя», – Віталій Жуковський
Останні новини
Схожі новини