Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 22 березня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 22 березня. ФОТО
Фото ілюстративне

Нестерпний дим, ДТП через п’яного водія, контрабанда на «Ягодині», незаконні АЗС та наркотики у молодика - п’ятниця на Волині минула не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у п’ятницю, 22 березня.


Нестерпний дим

У Луцьку жителі вулиці Ківерцівська, 9а поскаржилися на нестерпний дим. Муніципали швидко відправилися на місце події. На АТ «Мостобуд», які розводили там багаття деревини та пінопласту, склали адмінпротокол.

***

П’яний за кермом водій злетів у кювет

У Ківерцівському районі водій, керуючи авто у стані алкогольного сп'яніння, злетів у кювет. 
ДТП трапилася у четвер, 21 березня, на вулиці Першотравневій у селі Веснянка Ківерцівського району. За кермом автомобіля Opel Kadett перебував 24-річний місцевий житель. Внаслідок автопригоди він отримав тілесні ушкодження. Не госпіталізовувався.

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 21 березня. ФОТО

***

Контрабандні цигарки хотіли сховати у туалеті потяга

У ніч на 22 березня 2019 року під час огляду пасажирського потягу, що прямував до Польщі через залізничний пункт пропуску «Ягодин», митники у туалеті одного з вагонів знайшли приховані 32 блоки контрабандних сигарет марки «Мarvel-original». Знайдені сигарети загальною вартістю більше 6 тисяч гривень вилучили встановленим порядком працівники митниці.

***

Волинянину за неправдиве повідомлення про замінування загрожує до шести років позбавлення волі

Слідчі Ковельського відділу поліції повідомили 22-річному місцевому жителю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Йдеться про завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності. Зловмисникові загрожує від двох до шести років позбавлення волі.

***

На Волині «прикрили» чотири незаконні АЗС

Співробітники податкової міліції Волині припинили діяльність одразу чотирьох незаконно встановлених АЗС. У межах операції «Акциз-2019» вони провели ряд активних заходів в м. Луцьку та м. Камінь-Каширський. З незаконного обігу вилучено майже 10 000 літрів дизельного пального вартістю 280 тис. гривень. Крім того, вилучено обладнання, зокрема три цистерни з вмонтованими паливно-розливними модулями та один дизельно-контейнерний модуль, орієнтовною вартістю 200 тис. гривень. Вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 20 березня. ФОТО

***

Сільському голові-хабарнику загрожує до 10 років в’язниці

На Волині сільський голова отримував неправомірну вигоду за надання дозволу на зрізування ялинок на території ввіреної сільради. Нагадаємо, в січні викрили незаконну діяльність посадовця, котрий без рішення виконавчого комітету сільської ради, надав приватному підприємцю усний дозвіл на зрізування на території сільради ялинок з метою їх подальшої реалізації. Сума неправомірної вигоди за видачу незаконного дозволу становила 12 тис. грн., котру посадовець отримував двома частинами. Для прикриття незаконних дій він видав завідомо неправдиву довідку щодо законності заготовлення зелених насаджень, яку скріпив підписом та печаткою сільської ради.

Як згодом стало відомо, на хабарі спіймали сільського голову Буциньської сільської ради (Старовижівський район) Петра Федоровича.

Читати також: Повідомили про підозру сільському голові з Волині, який попався на хабарі

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та зі спеціальною конфіскацією.

***

Не розминулися легковик та фура

У Луцьку сталася аварія за участю легковика та фури. Дві машини, легковик Audi та фура Renault, не розминулися у п'ятницю, 22 березня, приблизно о 12 годині. Автопригода трапилася біля кільця на Набережній-Шевченка. За попередньою інформацією, потерпілих нема. Автівки зазнали незначних механічних пошкоджень.
 

***

У 28-річного волинянина знайшли наркотики

Під час патрулювання вулицями Володимира-Волинського на вулиці Сагайдачній правоохоронці зупинили 28-річного жителя міста. У нього під час поверхневого огляду у кишені куртки виявили речовину вагою 3 грами, зовні схожу на наркотичну. Вміст вилученого направлено на експертизу. У подальшому вирішуватиметься питання про притягнення молодика до кримінальної відповідальності.


За повідомленнями видання ВолиньPost, Володимир медіа та прес-служб обласного управління ДСНС, ДФС, Луцького прикордонного загону., поліції Волині, департаменту муніципальної варти Луцька, прокуратури області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сонячно і тепло : якою буде погода у Луцьку на вихідних
Наступна новина Волинянам радять, як побороти весняну депресію. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини