Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 20 березня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа,  20 березня. ФОТО
Аварія за участю Volvo CX та Opel Vectra на проспекті Перемоги в Луцьку (фото - ІА Волинські Новини)

Наркоторговець, п’яний екс-міліціонер, ненаситні шахраї – середа на Волині минула не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попереднього дня, про які стало відомо тільки у середу, 20 березня.

П’яний екс-міліціонер зробив аварію

Увечері 20 березня на проспекті Перемоги в Луцьку сталася ДТП за участю позашляховика Volvo CX та автомобіля Opel Vectra. За кермом легковика, зі слів очевидців, був п’яний екс-працівник міліції. Volvo рухався проїжджою частиною з боку стадіону «Авангард», у той час Opel виїхав з вулиці Генерала Шухевича. Відбулося зіткнення двох авто. Легковик отримав серйозні механічні пошкодження передньої частини, в той час як кросовер залишився майже неушкодженим.

Працівники поліції виявили, що водій Opel, який і спричинив аварію, був дуже п’яний. Чоловік поводився агресивно, чинив опір працівникам поліції, які були змушені одягнути на нього кайданки. Він несамовито кричав, лякаючи перехожих, переконував, що у нього – група інвалідності.

 

Загинув п’яний пішохід

У селі Софіївка Горохівського району «Mercedes-Benz GL - 450» 19 березня збив пішохода на смерть. За кермом авто був 55-річний житель Львівщини. 33-річний житель Горохівського району у стані алкогольного сп’яніння перетинав проїжджу частину. Попередньо встановили, що загиблий рухався за межами пішохідного переходу, коли на нього наїхало авто.

Влетів у стовп

Увечері 20 березня поблизу села Зміїнець водій виїжджав з автозаправки та не надав перевагу в русі іншому керманичу, що рухався в бік Луцька. Внаслідок удару один із легковиків відлетів у електроопору.

Поки пропускав пішохода, сталася аварія 

Аварія за участю двох легковиків трапилася у Луцьку 20 березня поблизу податкової у Луцьку. BMW на іноземній реєстрації, ймовірно, не дотримавшись дистанції, в'їхала в «Рено». Водій останньої, зі слів очевидців, призупинився, аби пропустити пішохода на переході. У той час в нього влетіло БМВ. Транспортні засоби отримали незначні механічні пошкодження. .

Добровільно віддав шахраям понад 8 тисяч

Нововолинець перерахував шахраям 8244 гривні за пошук роботи в Німеччині та отримання запрошення. Про це йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду. 21 січня йому зателефонувала невідома жінка і повідомила, що вона є посередником між фірмою, яка влаштовує на офіційну роботу у Німеччині. Вона запевнила, що знайде йому роботу й надішле запрошення. Послуга коштуватиме 260 євро по курсу НБУ. 

Нововолинець через мобільний додаток «Вайбер» відправив копію свого закордонного паспорта ніби для оформлення запрошення на роботу. А потім перерахував кошти. Посередник перестав виходити на зв’язок. 

У білоруса знайшли холодну зброю

19 березня в пункті пропуску «Дольськ» громадянин Білорусі намагався провезти у своєму автомобілі холодну зброю, а саме ніж. Під час огляду позашляховика «Тойота» білоруської реєстрації, який в’їжджав в Україну, прикордонники виявили цей предмет у бардачку. Наразі ніж вилучили працівники компетентних органів на експертизу.

Жінка «погоріла» на торгівлі сурогатом

У Луцьку на вулиці Володимирській, 11, жінка торгувала сурогатним алкоголем у будинку. Муніципали склали на неї протокол. Суд визначить міру покарання за порушення. За законодавстовом ідеться про штраф від 3400 до 10200 гривень.

Пенсіонерки-хабарниці постануть перед судом

60-річну киянку судитимуть за шахрайство та підбурювання до замаху на надання неправомірної вигоди службовій особі, а 63-річну лучанку – за пособництво у замаху на надання неправомірної вигоди. Обидві спритниці, які у свій час обіймали посади у Держархбудінспекції України та Управлінні ДАБІ у Волинській області, хотіли «вирішити питання» зі своїми столичними колегами про надання одному з луцьких господарських товариств ліцензії на провадження діяльності з будівництва.

Вони переконали чоловіка у необхідності передати через них 550 доларів США посадовцям Держархбудінспекції. 17 січня 2019-го він привіз обумовлену суму в Київ та передав столичній спритниці, яку одразу затримали на місці вчинення злочину правоохоронці.

Обидві жінки, які щиро розкаялися у скоєному, постануть перед судом, який і визначить їм міру покарання. 

Викрили серійного злодія 

Співробітники Нововолинського відділу поліції викрили серійного злодія. 33-річний нововолинець виявився причетний до чотирьох крадіжок із дачних будинків та крадіжки із підсобного приміщення місцевого мешканця. Затриманого обґрунтовано підозрюють у  низці аналогічних злочинів на території міста. Раніше його вже притягували до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

Злодій-рецидивіст обікрав пенсіонерку

Поліцейські викрили 21-річного ковельчанина у вчиненні квартирної крадіжки. Зловмисник викрав із помешкання пенсіонерки ювелірні вироби на 12 тис. грн.

Грабіжник відібрав гроші і телефон

У Ковельському районі 19 березня на сільській вулиці 32-річний чоловік побив 32-річного жителя Ковеля та відібрав у нього гроші і мобільний телефон «Samsung». Сума завданих матеріальних збитків – понад 5 тис. грн. Дільничні офіцери поліції встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 37-річний житель Ковельського району.

Разом із овочами продавав наркотики

20 березня у Нововолинську на ринку затримали торговця наркотиками. 27-річний місцевий мешканець Вітя М. продавав овочі та фрукти в наметі та на місці організував наркобізнес. Правоохоронці провели оперативно-розшукові заходи, зробили контрольні закупки та провелиа експертизу. Встановили, що речовини належить до наркотичних.

Перед затриманням наркоторговця місцевий мешканець купив у нього «дозу». Момент продажу зафіксували правоохоронці. Продавця обшукали, у сумці виявили два паперові згортки із фольги з частинами таблеток білого кольору, капсула з-під «Кіндер-сюрприза», у якій було три частини таблетки білого кольору, лезо від скальпеля, 1365 гривень. Продавця затримали.

Підготовлено за матеріалами видань ІА Волинські Новини, БУГ, а також прес-служб обласного управління Нацполіції, Держприкордонслужби, прокуратури області, департаменту муніципальної варти Луцькради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кому Гриценко довірив представляти свої інтереси на Волині
Наступна новина Волинян запрошують на поетичний форум
Останні новини
Схожі новини