Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 24 травня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 24 травня. ФОТО. ВІДЕО
У селі на Волині від блискавки загорівся будинок (фото - БУГу)

Блискавка підпалила будинок. Тракториста «вирізали» із трактора, який перекинувся. Чоловік повністю роздягнувся і розгулював вулицею… Про ці та інші події дізнаєтеся із сьогоднішнього випуску хроніки пригод.

Загинув велосипедист

У селі Чаруків Луцького району 23 травня автомобіль «Lexus» на смерть збив велосипедиста. 34-річна львів’янка, яка була за кермом авто, наїхала на 55-річного жителя району, котрий велосипедом переїжджав дорогу у невстановленому місці. Чоловіка госпіталізували у міську клінічну лікарню, де від отриманих травм він помер.

Трактор перекинувся – тракторист застряг у кабіні

Біля села Печихвости Горохівського району рятувальники деблокування водія з кабіни трактора, що перекинувся. Чоловік виконував господарські роботи і не впорався з керуванням. О 17:10 рятувальники визволили потерпілого з кабіни за допомогою пневмоінструменту та передали лікарям, які госпіталізували чоловіка до районної лікарні. Його стан стабільний.

Хлопця, який поїхав з дому на велосипеді і зник, знашйли мертвим

Ковельчанина Волидимира Бутмирчука, який поїхав із дому на велосипеді й не повернувся, знайшли повішеним у лісосмузі поруч із містом. Нагадаємо, 16 травня опівдні 22-річний ковельчанин поїхав зі свого будинку у невідомому напрямку. Тоді повідомлення із проханням допомогти у пошуках розмістила його мати Анастасія Бутмирчук у соцмережі. На момент зникнення при собі Володимир не мав грошей і мобільного телефону. Рідні та знайомі не помічали у нього звички зникати з дому надовго і без попередження. Однак у поліції повідомили, що хлопець інколи мав дивну поведінку і схильність до думок про самогубство. У мережі публікували відео, де хлопець від'їжджає на своєму велосипеді. 

 

 

Posted by Viktor Movchan on Sunday, 19 May 2019

 

 

 

Posted by Viktor Movchan on Sunday, 19 May 2019

Каменем – у поліцейський автомобіль

У Луцьку затримали чоловіка, який агресивно поводився, а тоді кинув каменем у поліцейське авто. 23 травня патрульні прибув на виклик у міську лікарню: тут чоловік у стані алкогольного сп’яніння поводився агресивно та не орієнтувався у часі і просторі. Його доставили за адресою проживання, на вулицю Градний Узвіз, де передали батькові. Громадянин не заспокоївся: почав лаятися й погрожувати. Коли патрульні від’їжджали, чоловік схопив камінь і кинула по автомобілі, подряпавши капот. Після цього його негайно затримали. 

Судитимуть військового, який зламав щелепу поліцейському

Скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про умисне заподіяння 25-річним військовим – мешканцем Нововолинська –тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Увечері 26 березня 2019 року на автостанції у Нововолинську нетверезий молодик вдарив в обличчя слідчого, який, назвавшись працівником поліції, вимагав у нього припинити вчиняти правопорушення. Молодик зламав щелепу правоохоронцю. Зловмисник щиро розкаявся у скоєному. Подальшу його долю вирішуватиме суд.

Затримали осіб із наркотиками

Піший екіпаж патрульних разом із нацгвардійцями ввечері 23 травня на вулиці Привокзальній у Луцьку помітив двох підозрілих осіб у закинутих приміщеннях. Громадяни тримали в руках пакунок із речовиною, схожою на наркотичну. Поруч лежав засіб, схожий на пристрій для вживання наркотиків. Осіб затримали та викликали слідчо-оперативну групу.

Чоловік ходив поміж людей повністю роздягнений

На вулиці Ландау в Луцьку, помітили чоловіка, який походжав з оголеними статевими органами у присутності інших громадян. Патрульні отримали відповідний і, прибувши на місце, виявили 46-річного громадянина. Вони викликали слідчо-оперативну групу, адже в його діях вбачались ознаки кримінального правопорушення. Заявниця надала відповідне відео.
Також встановили, що раніше той уже мав проблеми з законом через розбещення неповнолітніх. Усі обставини встановить слідчий.

Фермер розлив посеред вулиці хімікати

У селі Вишнів Ківерцівського району підприємець із міста Ківерці розлив хімікати на центральній вулиці. Зі слів очевидців, фермер, який орендує в селі землі, везучи трактором з оприскувачем хімікати невідомого походження для свого врожаю, розлив на вулиці Вишневій, на якій граються діти, невідому речовину. Зі слів очевидців, вже неодноразово при транспортуванні хімікатів вулицею розливалася рідина.

Від блискавки загорівся будинок

У селі Шахтарське Іваничівського району, що знаходиться в межах міста Нововолинськ, 24 травня близько 18:00 загорівся приватний будинок. На боротьбу з вогнем було залучено чотири пожежних автомобілі. Відразу прибули нововолинські рятувальники. Згодом машини з Володимира-Волинського та Іванич. Як розповідають очевидці, запалав дах одразу після блискавки. Потерпілих внаслідок пожежі немає. Причину займання будуть встановлювати інспектори Іваничівського управління ДСНС.

 

Блискавка, гроза, пожежа... загорівся будинок у Нововолинську. Деталі згодом.

Posted by Інтернет-видання "БУГ" on Friday, 24 May 2019

Підготовлено за матеріалами інтернет-видань ІА Волинські Новини, БУГ, прес-служб Патрульної поліції Волинської області, управління ДСНС у Волинській області, прокуратури Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина БПП змінив назву. Порошенко обіцяє повне оновлення
Наступна новина «Диплом з ІТ-освіти – це довідка про профнепридатність», – Віктор Левандовський
Останні новини
Схожі новини