Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 26 липня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 26 липня. ФОТО. ВІДЕО
Поліцейські знищили наркотики

Поліцейські спалили канабіс, амфетамін, метанфетамін і димедрол. Діти гралися і підпалили колишню казарму. Собака покусав людей у квартирі… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у п’ятницю, 26 липня.

«Мерседес» наїхав на чоловіка на переході

У Луцьку на проспекті Відродження 26 липня сталася ДТП. Як розповіли у пресслужбі патрульних, близько 12.30 на нерегульованому пішохідному переході, поблизу заправки WOG, водійка автомобіля «Мерседес» наїхала на чоловіка 1984 року народження. Постраждалого відвезли до лікарні. Згідно з попередньою інформацією, у нього переломи кінцівок.

Мотоцикл не пропустив авто

На дорозі між селами Гірки та Мукошин Любешівського району 25 липня мотоцикл «Viper V150A» зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Golf». Травмувалися 28-річна мотоциклістка, місцева мешканка, та її 26-річна пасажирка. Мотоцикл, виїжджаючи на головну дорогу, не пропустив автомобіль під керуванням 30-річної жительки Ковеля. Водійку мотоцикла та її пасажирку госпіталізували у центральну районну лікарню.

Цистерна розгерметизувалася посеред дороги

У Ковелі на вулиці Ярослава Мудрого під час руху автомобіля на білоруських номерах сталася розгерметизація цистерни. З неї почала витікати рідина – за попередніми даними, парафінова емульсія. На цистерні відсутнє маркування, що в ній знаходяться небезпечні речовини. На місці пригоди працювали фахівці екологічної, комунальних, митної служб, правоохороці надзвичайники. Комунальники проводили роботи з недопущення розтікання рідини. 

Спалили наркотики

Працівники ковельської поліції у присутності спеціальної  комісії знищили наркотичні засоби та прекурсори, які були вилучені у ході протидії наркозлочинності та стали речовими доказами у кримінальних провадженнях. За рішенням судів щодо знищення небезпечних речовин, їх відповідальне зберігання у відділі поліції завершилося. Провоохоронці знищили понад вісім тисяч рослин коноплі, а також канабіс, амфетамін, метанфетамін і димедрол.

Грабіжникові оголосили про підозру

Повідомили про підозру 22-річному ковельчанину, який напав на жінку, побив її і забрав у неї сумку. Пригода трапилася у червні. Близько опівночі, в дворі будинку на вулиці Незалежності у місті залізничників зловмисник напав на 55-річну місцеву жительку, побив її та вирвав із рук сумку. Грабіжник із місця пригоди втік. Потерпіла звернулася із заявою до поліції. За фактом пограбування, поєднаного із насильством, слідчі розпочали кримінальне провадження. Оперативники встановили особу правопорушника. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 22-річний житель Ковеля.

Через хабар відкрили кримінал

Лучанин за уникнення адміністративної відповідальності за керування автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння пропонував патрульному поліцейському хабар. За цим фактом слідчі Луцького відділу поліції відомості розпочали кримінальну справу. 25 липня у Луцьку співробітники патрульної поліції зупинили автомобіль «Ford Transit» під керуванням 54-річного місцевого мешканця. Щоб уникнути адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, лучанин намагався дати поліцейському 200 доларів неправомірної вигоди.

Собака покусав двох людей у квартирі

У ніч на 26 липня на вулиці Львівській у Луцьку собака накинувся на людей. Тварина покусала двох мешканців квартири. Третій устиг зачинитися в кімнаті. Патрульні, які прибули за викликом, викликали на допомогу працівників КП «Ласка», а також медиків, які надали допомогу потерпілим. «Спільними зусиллями собаку вдалось втихомирити, хоча небезпека була постійно. Швидше за все, собаку роздражнили, адже згодом вона заспокоїлась. За згодою власників, її доставили до притулку для тварин», – розповів інспектор Валентин, який працював на місці.

Лаявся і накинувся на поліцейську

У Ковелі на бульварі Лесі Українки 25 липня затримали агресивного чоловіка – 51-річного мешканця Запорізької області. Чоловік нецензурно алявся на адресу громадян. Коли поліцейські зробили йому зауваження, почав лаятися і в бік правоохоронців. Патрульні прийняли рішення затримати зловмисника. Перебуваючи у медзакладі, де його мали освідувати, він спробував звалити з ніг поліцейську та хотів заволодіти її зброєю. До порушника застосували газ та кайданки. 

Знайшли зниклого підлітка

Зник 14-річний Шафран Олександр Михайлович – мешканець села Бахів Ковельського району. Повідомленя про це з’явилося на сторінці «Розшук дітей ГУНП у Волинській області за сприяння ПрАТ КиївСтар» у Facebook 26 липня. Зазначається, що хлопчик пішов з дому 25 липня. На щастя, дитина знайшлася, про що невдовзі повідомили поліцейські.

Діти підпалили казарму

У Володимирі-Волинському 26 липня близько обідньої пори трапилося займання у приміщенні покинутої казарми танкового полку. Враховуючи, що територія колишнього танкового полку знаходиться в підпорядкуванні Міністерства оборони, місцеві пожежники повідомили про подію військових. Попередня версія – підпалили діти, які грали на території казарми.

Затримали хутра і комп’ютерів на три мільйони гривень

У пункті пропуску «Ягодин» прикордонники виявили коштовну комп’ютерну техніку та хутра цінних порід. Близько п’ятої години ранку, реалізуючи оперативну інформацію, військовослужбовці Луцького загону зупинили мікроавтобус «Citroen». Іномаркою їхав в Україну наш співвітчизник. Під час огляду авто у вантажному відділенні охоронці кордону знайшли 54 ноутбуки відомого виробника та 216 штук хутр цінних порід тварин. Контрабандні товари встановленим порядком передано співробітникам ДФС. Орієнтовна сума оцінки вилученого сягає трьох мільйонів гривень.

Побив вагітну жінку

У Луцьку на вулиці Станіславського 25 липня 31-річну громадянку побив її хлопець 1980 року народження. Потерпіла повідомила, що вагітна. На тілі справді були кров і синці, тож жінку шпиталізували. Обоє були з ознаками алкогольного сп’яніння. Порушника доставили до відділку поліції, де передали слідчому.

Знайшли колекцію годинників

Волинські митники на посту «Ягодин» виявилиу громадянина Німмеччини колекцію годинників, що можуть становити культурну цінність. Митники під час повного митного огляду транспортного засобу виявили колекцію з 39 годинників різних провідних світових брендів. Їхній власник виїжджав у Польщу смугою спрощеного митного контролю «зелений коридор». Старовинні на вигляд вироби він приховав серед особистих речей. Колекцію вилучили та передали на експертизу. Фахівці повинні
визначити рівень їхньої культурної цінності та встановити вартість. За висновками експертів буде прийматись рішення про рівень відповідальності громадянина Німеччини.

Підготовлено за матеріалами видань ІА Волинські НовиниБуг, Волинь-нова, пресслужб ГУ Нацполіції у Волинській області, Патрульної поліції Волинської області, Ковельської міської ради, Держприкордонслужби України, Волинської митниці ДФС.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Замов обід у «Карабасі» – отримай пиво безкоштовно
Наступна новина Справа задля успіху. Як Волинський обласний центр зайнятості співпрацює з ОТГ
Останні новини
Схожі новини