Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 7 червня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 7 червня. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку повідомили про замінування усіх лікарень

День був би більш-менш спокійний, якби надвечір не почали надходити повідомлення про замінування. Та ще й скількох об’єктів одразу! Невідомі зловмисники повідомили, що нібито вибухівка закладена в усіх лікарнях та усіх аптеках Луцька.

І знову – повідомлення про замінування

У Луцьку надвечір 7 червня знову надійшли повідомлення про замінування деяких об’єктів. Зокрема повідомили про нібито вибухівку у замку Любарта, обласної лікарні на проспекті Грушевського, обласної дитячої лікарні на проспекті Відродження,тубдиспансера на вулиці Львівській та ще ряду об'єктів. Відомо, що там працювали необхідні істанції – поліція, рятувальники, медики, вибухотехніки. Людей евакуювали. Так з обласної дитячої лікарні, що на проспекті Відродження, евакуювали приблизно 370 людей. 

Близько 21-ї години 7 червня надійшло ще одне повідомлення про замінування: йшлося про те, що вибухівка нібито є у всіх супермаркетах та аптеках Луцька, а також у декількох житлових будинках. 

Нагадаємо, вперше 31 травня на електронну пошту УДСНС надійшло повідомлення з інформацією про замінування 10 об’єктів у Луцьку. Ще три дні повідомлення надходили, а 4 червня перестали надходити.

Читати також: «Мусимо реагувати», - очільник поліції Волині Шпига про масові «мінування» Луцька

Протаранив стовп та огорожу

У Любомлі в ніч з 6 на 7 червня неподалік перехрестя вулиць Прикордонників, Української армії і Шевченка, яке в народі називають «рогаткою», водій не впорався з керуванням і спершу переламав електроопору, а потім вивалив дві секції огорожі. За словами очевидців, водій, схоже, був напідпитку. Тим часом, у поліції стверджують, що автомобіліст і власники обійстя порозумілися, й винуватець погодився відшкодувати збитки.

Авто злетіло у кювет і перекинулося

Поблизу села Доротище Ковельського району 6 червня вантажівка Scania злетіла у кювет. Водій транспортного засобу – 39-річний житель Каменя-Каширського, – імовірно, не вибрав безпечної швидкості руху та з’їхав у кювет. Автомобіль перекинувся. Керманич отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення травматології Ковельської центральної районної лікарні.

У селі Підгайці Луцького району 7 червня близько 11:30 зіткнулися два автомобілі: Audi А6 та Opel Zefira. Унаслідок аварії одне авто винесло на зустрічну смугу. Opel Zefira отримав механічні ушкодження передньої частини, зокрема бампера. У той же час у Audi А6 – пошкоджене праве крило та задні двері. 

Біля Луцька обікрали церкву

У селі Княгининок Луцького району із храму викрали церковне приладдя і гроші. Настоятель храму розповів, що зловмисник проник до приміщення через вікно. Сума завданих матеріальних збитків становить 11 тис. грн. У поліції встановили, що крадіжку скоїв 33-річний житель міста Кропивницький. Затримали його уже у Львові. Викрадені речі вилучили.

Загорівся пасажирський потяг

На перегоні Чарторийськ – Маневичі 7 червня близько 5:30 внаслідок займання обладнання моторної секції зупинився приміський поїзд «Ковель – Сарни». Потерпілих немає. Локомотивна бригада несправну моторну секцію відчепила. Іншим локомотивом поїзд із 20 пасажирами доправлено на станцію «Маневичі». Силами пожежного поїзда станції «Ковель» та підрозділів ДСНС пожежу ліквідували.

П’яний неадекват чіплявся до людей

Неадекватного чоловіка в стані сильного алкогольного сп’яніння виявили муніципали на вулиці Кравчука у Луцьку. Чоловік поводив себе агресивно, нецензурно висловлювався, погрожував фізичною розправою інспекторам, чіплявся до жінок та дітей. На зауваження не реагував. Побачивши, що він може бути небезпечним, інспектори викликали працівників патрульної поліції, які затримали агресивно налаштованого неадеквата.

Підготовлено за матеріалами повідомлень видань ІА ВолиньPost, Кордон, ІА Волинські Новини, прес-служб ГУ Нацполіції України у Волинській області, Укрзалізниці, департаменту муніципальної варти Луцької міськради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луценко відкрив три справи через резонансні заяви щодо Донбасу. Прізвищ не назвав
Наступна новина Тарас Шкітер пояснив, чому вибори у Раду важливі для Луцька. Про що ще він сказав у інтерв'ю? ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини