Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 20 липня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 20 липня. ФОТО. ВІДЕО
ДТП на вулиці Глушець у Луцьку

П’яний прокурор серед ночі вчинив аварію. Викрадений із фестивалю двометровий дерев’яний меч повернули організаторам. Рибалку вбило струмом, коли він закинув вудочку під високовольтною лінією… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у суботу, 20 липня.

П’яний прокурор протаранив огородження газової магістралі

У Луцьку на вулиці Глушець уночі 20 липня авто BMW протаранило огородження газової магістралі. Водій, рухаючись вулицею Глушець у напрямку Ковельської, виїхав на зустрічну смугу, аби обігнати інше авто. Він перетнув суцільну лінію, не впорався з керуванням та на повороті вилетів на узбіччя, де зіткнувся з огородженням газової магістралі. Було відчутно запах газу, тому свідки викликали на місце події газову службу. За словами очевидців, з автомобіля вийшло ще 7 пасажирів – усі жіночої статі. Зі слів людей, при зіткненні у водія не спрацювала подушка безпеки, тому він тримався рукою за підборіддя, повідомило ІА «Волинські новини»

Водій почав зривати номерні знаки АС 8000 ЕК, Проте встиг зірвати лише той, що позаду авто. Помітивши, що сходять люди, він почав тікати у напрямку вулиці Братковського. За ним кинулись і пасажирки. На запитання, чому він утікає, керманич відповів, що це буцімто не його авто і він не знає, кому воно належить.

Патрульним, які приїхали на місце ДТП, вдалося затримати водія, який був п’яний. Вони просили його повернутися, але порушник відмовлявся та говорив, що нібито не знає, чия машина, а поруч просто прогулювався. Після з’ясування особи стало відомо, що це – процесуальний прокурор Тарас Г.  Як розповіли очевидці, через 15 хвилин приїхав його брат та заявив, що саме він був за кермом. На запитання патрульних, чому покинув місце пригоди, родич відповів, що втік, бо злякався. На «уявного» водія склали протокол за вчинення ДТП. Брат прокурора на прохання патрульних пройшов тест на стан алкогольного сп’яніння, який показав, що він тверезий. Проте свідки стверджують, що саме прокурор був за кермом авто, що потрапило в ДТП.

Піймали грабіжника

У Луцьку на вулиці Конякіна на зупинці громадського транспорту 18 липня 21-річний житель Рожищенського району відкрито викрав понад 1,5 тис. грн у 61-річного жителя Млинівського району Рівненської області. За фактом грабежу слідчі відкрили кримінальне провадження. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Поліцейські викрадені гроші вилучили та повернуть законному власнику.

Віддав шахраям 18 тисяч гривень

Минулої доби до Луцького відділу поліції звернулося двоє лучан із заявами про те, що зловмисники шляхом обману ошукали їх на майже 23 тис. грн. За обома фактами шахрайств поліція проводить досудові розслідування. 25-річний лучанин повідомив, що напередодні під приводом продажу йому телефону через інтернет його ошукали на 18 тис. 400 грн. З аналогічною заявою звернулася 20-річна лучанка. Вона повідомила, що через інтернет-мережу, під приводом отримання завдатку за оренду квартири зловмисники заволоділи її грошима у сумі 4,5 тис. грн.. Гроші дівчина перерахувала на вказаний шахраями рахунок.

Рибалку вбило струмом

У селі Гряди Іваничівського району 14 липня чоловіка вбило струмом. Трагедія трапилася на ставку біля вулиці Колгоспної. Чоловік ловив рибу. Помер внаслідок нещасного випадку від дії електричного струму. У той день йшов дощ, як розповіли очевидці, рибалка закинув вудочку під високовольтною лінією.

Викрадений меч повернули організаторам фестивалю

Організаторам фестивалю «Княжий» 20 липня повернули вирізьблений із дерева двометровий меч, який зник у першу ніч після дійства. Напередодні організатори розповсюдили відео, де було видно, як меч з нової фотозони виносять із території фесту. Вони давали час для повернення меча до 12-ї години 20 липня. Зазначали, що якщо цього зроблено не буде, то занесуть заяву у поліцію. Меч повернули вчасно із вибаченнями, тому в поліцію не підуть. «Дякуємо усім, хто посприяв тому, аби наша праця і праця інших людей, не була марною», – написали на сторінці фестивалю у фейсбуці.

Атовець учинив самогубство

У Нововолинську 19 липня в будинку знайшли повішеним хлопця на мотузці. Поліція говорить про самогубство. При молодику була передсмертна записка, в якій він просив нікого не звинувачувати у скоєному. Перед тим мав конфлікти з дружиною, почав випивати. Начальник Нововолинського відділеня поліції повідомив, що повісився хлопець на дверній ручці за допомогою шматка мотузки, в будинку, де проживають батьки. Їх вдома не було в той час. Самогубство скоїв 31-річний мешканець Нововолинська Ігор Тильний. Хлопець в 2014 році брав участь в АТО.

Підготовлено за матеріалами видань Буг, ІА Волинські Новини, пресслужби ГУ Нацполіції України у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як купити «американський» котедж під Луцьком. Вигідна ціна, розстрочка. ФОТО
Наступна новина У Луцьку – найбільша явка виборців. Як голосують волиняни
Останні новини
Схожі новини