Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 24 серпня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 24 серпня

Серед дороги спалахнуло авто. Містом розгулював чоловік із холодною зброєю. Піймали продавців сурогату… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у суботу, 24 серпня.

Авто загорілося посеред дороги

На трасі Луцьк-Ковель вранці 24 серпня неподалік населеного пункту Воля-Любитівська Ковельського району загорівся автомобіль. Зі слів свідків надзвичайної ситуації, авто Audi 100 раптово загорілося, рухаючись трасою. На щастя, водій транспортного засобу встигнув покинути салон. «Інші водії почали зупинятися і гасити полум’я за допомогою вогнегасників. Через 10-15 хвилин машину вдалося погасити. Пожежників не викликали, бо загасили пожежу небайдужі водії. Добре, що у нас такі люди, які не проходять повз чужу біду», – кажуть очевидці.

УВАГА! НА ВІДЕО ПРИСУТНЯ НЕЦЕНЗУРНА ЛЕКСИКА!

Убив чоловіка сестри, коли той спав

Волинянин вбив чоловіка сестри металевою трубою, коли той спав, помстившись йому за постійні образи та побиття. Злочин стався ще 8 березня, а нещодавно Камінь-Каширський районний суд виніс вирок вбивці, засудивши його на вісім років позбавлення волі.У той день обвинувачений перебував у себе вдома. Виявивши у спальні чоловіка сестри, який спав, він двічі вдарив його у голову металевою трубою, оскільки в них тривалий час були неприязні стосунки, до того ж загиблий його часто кривдив. Внаслідок злочину чоловік отримав важкі тілесні ушкодження. Не приходячи до тями, потерпілий помер у реанімаційному відділенні лікарні. Сам обвинувачений свою вину визнав повністю. Суд визнав його винним та призначив покарання у виді восьми років позбавлення волі.

У священика загорілася літня кухня

У селі Четвертня Маневицького району близько 6-ї години ранку 24 серпня у священика Православної церкви України загорілася літня кухня. Односельчани допомогли отцю Миколаю загасити пожежу, в якій практично вщент згоріла веранда. У селі підозрюють, що хату підпалили, мовляв, на 9-ту годину ранку було заплановане перше богослужіння після переходу храму в ПЦУ. Богослужіння таки відбулося, хоч і почалося трохи пізніше. Пожежники ж, які прибули, причиною займання назвали несправність електропроводки

Піймали чоловіка із холодною зброєю

У Луцьку на вулиці Привокзальній патруль гвардійців затримав правопорушника. При поверхневому огляді у громадянина виявили та вилучено предмет, схожий на кастет, і ніж «бабочка», за зовнішніми ознаками схожий на холодну зброю. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Продавали сурогат із рук

Муніципали зафіксували факти продажу сурогатного алкоголю з рук за адресами: пр. Президента Грушевського, 4в (приміщення сауни), та в одній з квартир на пр. Президента Грушевського, 4. На реалізаторів алкогольних напоїв склали протоколи про адміністративні правопорушення. Штраф, що їм загрожує, становить 3400-10200 грн.

Хотіли порибалити у Центральному парку

Під час чергування в Центральному парку Луцька муніципали помітили охочих порибалити в каналах, незважаючи на заборону таких дій. Останнім інспектори роз’яснили, що в каналах ловити рибу заборонено відповідно до правил любительського і спортивного рибальства, затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України, про що свідчать відповідні інформаційні таблички. Чоловіки повідомили, що не знали про заборону, та пообіцяли в майбутньому не порушувати закон.

Підготовлено за матеріалами видання ІА Волинські Новини, ВолиньUA, прес-служби військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцька, Департаменту муніципальної варти Луцькради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк святкує День Незалежності. Фоторепортаж
Наступна новина «А середньовічне пиво будеш?». Репортаж з «Князівського бенкету» в Луцькому замку
Останні новини
Схожі новини