Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 25 травня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 25 травня. ФОТО. ВІДЕО
На трасі затримали чоловіка, якого підозрюють у незаконному заволодінні авто

Щоб затримати крадене авто, поліцейським довелося оголосити план «Перехоплення». Військовослужбовець із Волині наклав на себе руки. Агресивний лучанин побив дружину і вкусив поліцейську… Про це та інше – у хроніці пригод, про які стало відомо сьогодні.

Не розминулися маршрутка і легковик

На проспекті Молоді у Луцьку 25 травня трапилась аварія за участі маршрутного таксі №12 та легковика Audi. Як розповіли очевидці, водій маршрутки рахував гроші та не помітив автомобіль попереду, який повертав у двір. Audi отримала значні механічні пошкодження, в автівки розбите заднє скло. У маршрутки – вм’ятина на передньому бампері. Як зазначили патрульні, які працювали на місці автопригоди, водій маршрутки не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого в’їхав у легковик. Постраждалих в аварії немає.

Затримали викрадача авто

На Волині затримали 31-річного чоловіка, якого підозрюють у незаконному заволодінні авто у селі Годовичі Турійського району. Поліцейські ввели план «Перехолення» і на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин шляхом блокування зупинили керманича. Злвмисника затримали та передали колегам з району.

Чоловік хотів стрибнути з мосту

У Луцьку на проспекті Перемоги чоловік хотів стрибнути з мосту, однак патрульні вчасно це помітили і запобігли трагедії. Чоловік уже стояв на опорі стовпа, коли поліцейські почали з ним розмову. З’ясувалося, що вкоротити собі віку має намір через сімейні негаразди. Як зазначають у патрульній поліції, правильні, спокійні і доречні слова інспекторів повертають його назад, до патрульних. Протягнули руку допомоги, витягли назад, на міст, почали спілкуватись далі, втішили. Коли прибула швидка, супроводжували молодого чоловіка до медзакладу для подальшого обстеження. 

На відео – голос 21-річної патрульної Аліни, яка навчалась на факультеті соціології і працює в поліції лише другий місяць. Такий випадок у її роботі – вперше.

 
#volynpatrolpolice #патрульнаполіція

«Ми тобі допоможемо», - як у Луцьку патрульні запобігли самогубству Іноді секунди вартують цілого життя… Звичайне патрулювання містом сьогодні. Пильні поліцейські помічають, як на проспекті Перемоги, на мості, чоловік перелазить через огорожу, маючи намір стрибнути вниз. Зупиняються, обережно наближаються. Чоловік уже стоїть на опорі стовпа та хоче стрибнути. Починається діалог: вкоротити собі віку має намір через сімейні негаразди, що робити далі – не знає. Все. Кінець. Жодного сенсу. Лише стрибнути вниз, аби все закінчити. Але правильні, спокійні і доречні слова повертають чоловіка назад, до патрульних. Вчасно протягнули руку допомоги, витягли назад, на міст, почали спілкуватись далі, втішили. Коли прибула швидка, супроводили молодого чоловіка до медзакладу для подальшого обстеження. Сподіваємось, у нього все вирішиться і буде добре. А на відео ви чуєте голос 21-річної патрульної Аліни, яка навчалась на соціології і працює в нас лише другий місяць. Такий випадок у жінки вперше по службі. «Звісно, хвилювалась, коли розмовляла з ним. Взагалі він і потім спілкувався лише зі мною, вдалось підібрати правильні слова. Так нас навчали в Академії патрульної поліції, і я рада, що моє вміння врятувало комусь життя», - розповіла поліцейська. #volynpatrolpolice #патрульнаполіція

Posted by Патрульна поліція Волинської області on Saturday, 25 May 2019

Наркоманів піймали на гарячому

У ніч на 25 травня у Луцьку на проспекті Молоді у підвальному приміщенні патрульні виявили 2 осіб, які вживали наркотичні речовини. Побачивши поліцейських, ті почали втікати, але були негайно затримані. В одного з чоловіків виявили речовину рослинного походження, схожу на наркотичну.
Далі викликали слідчо-оперативну групу.

Побив дружину та вкусив поліцейську

У Луцьку на вулиці Ківерцівській дебошир побив дружину, а коли за викликом приїхали патрульні, напав ще й на них. Жінка викликала поліцію, повідомивши, що чоловік побив її, забрав дитину та пішов невідомо куди. Чоловіка з дитиною патрульні виявили на цій же вулиці, провели профілактичну бесіду та сказали повертатись додому. Згодом, уже в помешканні, той поконфліктував із патрульними, шарпався, лаявся.
Під час затримання вдарив у руку інспекторку та вкусив її. 22-річна поліцейська отримала забій кисті. Це не завадило їй застосувати фізичну силу й одягнути на зловмисника кайданки. Сімейному дебоширу тепер, окрім адміністративної, загрожує ще й кримінальна відповідальність.

Військовослужбовець покінчив із життям

У Володимирі-Волинському покінчив життя самогубством 28-річний військовослужбовець 14-ї окремої механізованої бригади Дмитро Климюк – уродженець села Духче Рожищенського району. Його тіло знайшли в помешканні, яке він винаймав. За цим фактом правоохоронці внесли дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрили кримінальне провадження. Поліція проводить докладене з’ясування всіх обставин цієї трагічної події.

Оштрафували мотоцикліста, який хотів дати хабар поліцейському

Маневицький суд оштрафував мотоцикліста, який намагався дати хабар патрульним. 3 квітня патрульні виявили п’яного чоловіка, який їхав на мопеді без шолома. Коли його затримали, він, аби уникнути адміністративного покарання, хотів дати хабар поліцейським. Мотоцикліст поклав 283 гривні на заднє сидіння патрульного автомобіля. Поліцейські склали не тільки протокол про адмінпорушення, а й відкрили кримінальне провадження. Чоловік визнав свою вину, підписав мирову угоду з обвинуваченням. І тепер йому доведеться сплатити 8 500 гривень штрафу. 

Підготовлено за матеріалами видання Інформаційне агентство Волинські новини, Волинь24, прес-служб Патрульної поліції Волинської області, 14-ї окремої механізованої бригади, Рожищенської райдержадміністрації.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мокрі та щасливі школярі. Луцьк після останнього дзвоника
Наступна новина Діти, собаки і Велороманович. Фоторепортаж із велодня у Луцьку
Останні новини
Схожі новини