Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота-неділя, 14-15 вересня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота-неділя, 14-15 вересня

Волинянин врятувався під час пожежі у вантажівці. Аварія за участю маршрутки і легковика у Луцьку. Вбивство юнака у Ковелі… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо 14-15 вересня.

Автомобіль згорів – водій урятувався

У Глобинському районі Полтавської області 10 вересня близько 14-ї години на автодорозі  Хорол – Кременчук поблизу села Опришки під час руху загорівся автомобіль «DAF», яким керував  19-річний житель Волинської області. Чоловік повідомив, що встиг зупинити транспортний засіб та, схопивши документи, вистрибнути з нього. Водій не постраждав. На місці події працювали співробітники ДСНС та поліцейські. 

Зіткнулися маршрутка й автобус

У Луцьку зіткнулися два автобуси: міська 31-ша маршрутка і автобус компанії пасажирських перевезень «Луцьк Експрес». Аварія сталася зранку у суботу, 14 вересня, неподалік ТЦ «Глобус» ближче до повороту на вулицю Кравчука. Обидва транспорти отримали механічні ушкодження.

Не розминулися автобус і легковик

ДТП за участю пасажирського автобуса «Еталон», що рухався за маршрутом Луцьк – Цумань – «Пролісок», трапилась 14 вересня на вулиці Карпенка-Карого. Зі слів очевидців, автобус здійснював виїзд з вулиці Карпенка-Карого на Рівненську. У той час автомобіль Mercedes рухався прямо у зустрічному напрямку на протилежній смузі руху. Ймовірно, водій автобуса хотів здійснити поворот у той час, коли Mercedes здійснював маневр випередження іншого транспортного засобу. Унаслідок ДТП автобус отримав механічні ушкодження передньої частини з боку водія. Механічні ушкодження отримав і Мercedes.

Горіло складське приміщення

На териториї «ВІО Сервіс» що на вулиці Авіаторів, 1, у Луцьку вночі 14 вересня горіло складське приміщення. Ймовірною причиною загоряння стало тління брикету у печі. Деталі з’ясовують. У приміщені також був причіп-рефрежератор від вантажівки, але вогнеборці вчасно встигли загасити полум’я, чим врятували техніку.

 

Маршрутка влетіла у легковик

У Луцьку на проспекті Перемоги, поблизу школи № 5,15 вересня трапилася аварія за участю маршрутного таксі. Водій маршрутки, ймовірно, не дотримавшись дистанції, влетів у легковик «Тойота», який рухався у попутному напрямку. Транспортні засоби отримали незначні механічні пошкодження. На місці аварії працювала патрульна поліція. Постраждалих, згідно з попередньою інформацією, немає.

Уночі вбили юнака

У Ковелі у ніч з 13 на 14 вересня загинув юнак. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook його мама Надія Бурим. «З 13 на 14.09 в районі Заводська,13-25, Сяйво, Економ було вбито нашого сина Юліана. Прошу, хто щось бачив, відгукніться», – написала жінка. За повідомленням ЗМІ, сталася бійка, за кілька годин після якої помер 18-річний Юліан Бурим. На тілі юнака є сліди побиття. Відомо, що він закінчив міську гімназію, навчався у виші.

Підготовлено за матеріалами видань ІА Волинські Новини, ІА Конкурент, КовельPost, пресслужби ГУНП у Полтавській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Деякі громади господарюють так, що інвестори не хочуть вкладати гроші», - Володимир Бондар
Наступна новина «Найбільша біда майстрів – пінтерест та інстаграм», – луцька стилістка Катерина Ляшенко
Останні новини
Схожі новини