Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 20 серпня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 20 серпня
Фото ілюстративне

Замінував ЦУМ – і тут же попався до рук поліції. П’яний за кермом збив дівчину-велосипедистку. Поїхали на заробітки у чужу країну і втопилися… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у вівторок, 20 серпня.

П’яний збив дівчину-велосипедистку

У Камені-Каширському 19 серпня автомобіль «Peugeot 307» збив неповнолітню велосипедистку. За кермом легковика перебував 28-річний житель райцентру. Керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, водій виїхав на смугу зустрічного руху та збив 15-річну велосипедистку. Дівчина отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували у відділення травматології районної лікарні.

Нетверезий водій злетів у кювет

На автодорозі «Устилуг – Луцьк – Рівне» 19 серпня нетверезий 40-річний житель Луцького району, керуючи автомобілем «ВАЗ» злетів у кювет. Автопригода трапилася поблизу села Шклінь. У Результаті ДТП 54-річний лучанин, пасажир транспортного засобу, отримав тілесні ушкодження, не госпіталізовувався.

За ніч – чотири п’яні керманичі

Протягом останньої ночі волинські патрульні спільно з небайдужими громадянами виявили чотирьох нетверезих водіїв. Усі керманичи погодилися пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці. Результати – 1,93‰, 1,98‰, 1,41‰, 2,03‰ проміле. Кожний правопорушник отримав свій протокол, всі матеріали передано до суду. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 10 200 гривень із позбавленням права керування транспортним засобом на 1 рік.

П’яний водій виявився ще й хабарником 

У Луцьку п’яний водій на «Chrysler Daimler» хотів відкупитися від патрульних 5 тис. гривень, аби його не притягали до відповідальності. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду. 13 червня працівники поліції, рухаючись вулицю Теремнівській у Луцьку, помітили автомобіль «Chrysler Daimler». Водій порушив правила дорожнього руху, і його зупинили. У подальшому він запропонував дати поліцейському неправомірну вигоду, аби його не притягували до адмінвідповідальності. Між прокурором та водієм була укладена угода про визнання винуватості. Суд визнав його винним та призначив покарання – 550 мінімумів доходів громадян, що становить 9350 гривень.

Пішов з дому та не повернувся

Поліція розшукує Олександра Степановича Гереза, 20 квітня 1967 року народження, жителя села Воля Ковельська Ковельського району. На початку червня до правоохоронців звернулася його сестра та повідомила, що 13 травня цього року її брат Олександр пішов з дому та дотепер його місцезнаходження невідоме. Поліція зпросить громадян, яким відома будь-яка інформація щодо можливого місця перебування вказаної особи, невідкладно повідомити за телефонами: (8-03322) 74-23-40, 068-947-53-07, 066-540-36-92 або 102.


«Мінера» вирахували оперативно

Увечері 19 серпня на екстрену лінію 102 зателефонував чоловік, котрий не назвався та повідомив, що у Луцьку заміновано два об’єкти: центральний універмаг та обласне управління Нацполіції. На місце виїхали спеціалісти вибухотехнічного відділу, які після обстеження об’єктів та прилеглої території вибухівки не виявили. Поліція оперативно встановила, що кримінальне правопорушення скоїв 61-річний житель райцентру Ратне.За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Позбавив життя співмешканку

У Камені-Каширському знайшли тіло 41-річної жінки із тілесними ушкодженнями. З’ясувалося, що її позбавив життя співмешканець. Близько 22-ї години 31-річний місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час сварки вдарив жінку ножем, внаслідок чого вона померла. Зловмисника затримали. Вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає  позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.  Досудове слідство у справі триває.

Мало не потонув у морі

41-річний волинянин ледь не потонув під час відпочинку у Приморську. У районі бази відпочинку «Орбіта» рятувальники помітили на відстані 850 метрів від берега чоловіка. Чоловік заплив в море і знесилив, дістатися до берега самостійно він не міг. За допомогою моторного човна рятувальники доставили чоловіка на сушу. Від допомоги медиків від відмовився.

Поїхали на заробітки і втопилися

У Польщі 18 серпня втопилися мешканці села Затурці Локачинського району Василь Королюк 1999 р. н. та Віктор Котельчук 1980 р.н., які поїхали на заробітки. Щоб доставити тіло покійних для поховання в Україну, потрібна значна сума грошей, яких родини не мають. Просять усіх небайдужих допомогти. «Гроші по можливості передавайте Інні Горун, Вадиму Шелусі (Холопичі), Олені Шелусі, Галині Андрієвській (в сільській раді)», – ідеться у повідомленні. 

Підготовлено за матеріалами видань ІА Волинські Новини, Затурцівська громада, пресслужб ГУПН у Волинській області, Патрульної поліції Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на фестивалі змагаються з бензопилами
Наступна новина Які школи Волині найкращі? Рейтинг за результатами ЗНО-2019
Останні новини
Схожі новини