Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 30 липня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 30 липня. ФОТО. ВІДЕО
На Волині жінка вбила новонароджену дитину (фото ілюстративне)

Жінка народила здорову дитину і вбила її. Чоловік ішов узбіччям, і його на смерть збило авто. 12-річний хлопець обікрав магазин… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у вівторок, 30 липня.

Збив на смерть чоловіка

У селі Мельники Шацького району п’яний водій збив львів’янина – чоловік загинув. Автопригода трапилася у неділю, 28 липня. За кермом автомобіля «Opel Zafira» перебував 30-річний житель цього ж району. Керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, водій наїхав на 44-річного чоловіка, котрий ішов узбіччям дороги у попутному напрямку. Транспортний засіб помістили на арешт майданчик. Водія затримали. Підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Позашляховик в’їхав у маршрутку

У Луцьку позашляховик Toyota Land Cruiser зіткнувся з маршрутним таксі № 1. ДТП сталася 30 липня близько 18-ї години на вулиці Винниченка. За інформацією очевидців, водій позашляховика не дотримався безпечної дистанції і допустив зіткнення з маршруткою. Транспортні засоби отримали механічні ушкодження.

 

Подвійна аварія на кільці

У Луцьку на кільці біля Північного ринку близько 15:30 у вівторок, 30 липня, зіткнулися три автівки. «Рено» в’їхало у «Фольксваген», а автомобіль «Ауді», що рухався позаду, наздогнав «Фольксваген».

12-річний хлопець обікрав магазин

Поліція Волині за минулу добу розкрила дев’ять  крадіжок із помешкань громадян та торгових закладів. Зокрема у Володимирі-Волинському викрили 19-річного місевого мешканця, який через вікно проник до приміщення гуртівні та викрав товарно-матеріальні цінності на суму понад 2 тис. грн. У Ковельському районі 12-річний хлопець обікрав сільський магазин, а у селищі Стара Вижівка злодії залізли до будинку 76-річної пенсіонерки. Окрім цього, у Луцьку викрили 36-річну лучанку, яка поцупила із аптеки мобільний телефон «Xiaomi», та раніше судимого 36-річного місцевого жителя, який вкрав мобільні телефони «Doogee» та «HTC». За усіма фактами тривають досудові розслідування

Грабіжники побили двох юнаків та відібрали у них мобілки

Двох жителів Луцького району 17-ти та 18-ти років пограбували у селі Гаразджа. У неділю, 28 липня, двоє місцевих мешканців 17-ти та 18-ти років під час словесного конфлікту побили їх та відібрали мобільні телефони і «Power Bank». Молодшого потерпілого госпіталізували. Загалом зловмисники спричинили матеріального збитку на суму понад 16 тис. грн. У селищі Стара Вижівка поліція викрила у пограбуванні 34-річного місцевого мешканця. Правопорушник незаконно заволодів мобільним телефоном Nokia у 40-річного волинянина. А у Луцьку поліція встановила особу 32-річного лучанина, котрий у приміщенні ломбарду пограбував 41-річного жителя міста.

Народила і вбила

У місті Устилуг Володимир-Волинського району жінка, яка служить у Держприкордонслужбі, народила дитину та закопала її неподалік від дому. Породілля звернулася до лікарів із кровотечею, але без дитини 29 липня. Медики ж повідомили про це правоохоронців. 30 липня в місті Устилуг таки знайшли закопане тіло новонародженої дівчинки, замотане в поліетилен та тканину. Зважаючи на те, що жінка є військовослужбовцем, досудове розслідування у кримінальному провадженні провадитиме Державне бюро розслідувань. За інформацією ЗМІ, тіло дитини відправили на судмедекспертизу, яка встановила, що дівчинка народилася здоровою, вагою 4 кг 100 г, ростом 57 см. Після народження її закопали живцем.

Судили за те, що зарізав знайомого

Засудили волинянина, який у стані алкогольного сп’яніння наніс своєму знайомому ножове поранення, що спричинило його смерть. За цей злочин він проведе за ґратами понад сім років. Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду. 26 квітня обвинувачений посеред вулиці зустрів свого знайомого. Під час конфлікту він вдарив чоловіка складним ножем у ділянку черевної порожнини. Через отримані травми постраждалий помер у відділенні анестезіології Ковельського МТМО. Допитаний у суді обвинувачений повністю визнав свою вину, щиро розкаявся та просив суворо не карати. 

Підготовлено за матеріалами видань Володимирмедіа, ІА Волинські Новини, Волинь24, пресслужб ГУ Нацполіції у Волинській області, прокуратури Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ринок біля луцького вокзалу закриють. Підприємцям радять переселятись на інші ринки
Наступна новина Під луцькою мерією протестують підприємці ринку «Привіз»
Останні новини
Схожі новини