Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 9 липня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 9 липня. ФОТО
У Луцьку авто зіткнулося з мотоциклом

Мотоцикліст потрапив у ДТП і зараз перебуває у комі. На пожежі в 5-поверхівці врятували чоловіка. Розтрощили магазин та дві автівки… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у вівторок, 9 липня.

Гасили пожежу і врятували чоловіка

У Рожищі на вулиці Незалежності 8 липня трапилася пожежа у 5-поверховому житловому будинку на 4-му поверсі. Вогнеборці працювали в апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору від сильного задимлення, вогнеборці подали на гасіння пожежі. З осередку пожежі винесли власника квартири – Віталія С. 1975 року народження. Людину госпіталізували до райлікарні з отруєнням чадним газом у стані середньої важкості. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем потерпілого.

Зіткнулися легковик і бус

У Луцьку на вулиці Архітектора Метельницького 9 липня близько 16:30 сталася аварія за участю автомобіля BMW та буса. На місце аварії викликали правоохоронців. За попередньою інформацією, у ДТП ніхто не постраждав.

У ДТП постраждав мотоцикліст

У понеділок, 8 липня, на вулиці Червоного Хреста в Луцьку «BMW X5» зіткнувся із мотоциклом «Honda Silver». За кермом авто перебував 28-річний житель обласного центру. Постраждав 56-річний лучанин, котрий керував мотоциклом. Його не госпіталізували.

Після аварії мотоцикліст впав у кому

У неділю, 7 липня, близько 4:30 ранку на трасі у напрямку від Любешова на Залаззя трапилася ДТП. 19-річний житель села Залаззя на мотоциклі з’їхав у кювет. Молодий чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до відділення інтенсивної терапії Любешівської ЦРЛ. Лікарі констатували у нього струс головного мозку, забійну рану голови. Стан чоловіка важкий, він досі у комі.

На зупинці знайшли тіло людини

У Любомлі на зупинці громадського транспорту, що на вулиці Володимирській, 7а, знайшли тіло людини. Відомо, що труп виявили тиждень тому – 2 липня. Тож усуд подали клопотання про проведення судово-медичної експертизи. Таким чином правоохоронці мали намір з’ясувати причини смерті. Зокрема експертизу призначили для визначення наявності тілесних ушкоджень, їх локалізації, часу та механізмів утворення та ступеня тяжкості.

Судили шахрая, який зняв із чужої картки гроші

200 годин громадських робіт призначили зловмиснику, який в Іваничах шляхом обману зняв гроші з картки. Ще 29 травня 21-річний молодик зателефонував на мобільний 63-річного жителя Іванич та шляхом обману дізнався інформацію про доступ до його банківської картки. Перебуваючи поблизу банкомату за допомогою проведення операцій без картки заволодів грошима в сумі 3000 грн. Іваничівський районний суд засудив обвинуваченого до 200 годин громадських робіт. Хлопець свою вину визнав. Була укладена угода про примирення з потерпілим.

Невідомі потрощили магазин та дві автівки

У Нововолинську в ніч на 7 липня розтрощили магазин дитячих товарів та жіночого одягу, а вночі перед цим розбили автівки підприємцям торгового закладу. Загалом злочинці вчинили три напади. Близько тижня тому пошкодили жалюзі вікон. 7 липня потрощили ролети, вікна та вхідні двері. Удари нанесли і по фасаду магазину. У ніч на 9 липня приблизно в той самий час люди в капюшонах розбили два автомобілі Volkswagen та Volvo, що належать підприємцям цього магазину. Машини були припарковані в дворах будинків різних вулиць. Потрощили усі вікна, фари та кузови автівок. 

Виявили посіви маку

У селі Доротище Ковельського району на одній з присадибних ділянок виявлено незаконний посів рослин, зовні схожих на рослини снодійного маку в кількості 140 штук. Поліцейські їх вилучили. Ухвалою суду призначено експертизу вилучених зразків рослин.

Підготовлено за матеріалами видань Нове життя, ІА ВолиньPost, Буг, 12 канал, Район.Ковель, прес-служб Управління ДСНС у Волинській області, ГУ Нацполіції України у Волинській області. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міністерка Гриневич похвалила волинян за реформу освіти
Наступна новина Лучанка лишила бізнес, щоб навчати жінок водити. Історія успіху Тетяни Могилецької
Останні новини
Схожі новини