Лучани, які не погасять заборгованість за водопостачання, залишаться без субсидій

Лучани, які не погасять заборгованість за водопостачання, залишаться без субсидій

Лучани, які до 30 вересня не погасять заборгованість за надані послуги з постачання холодної води та водовідведення, залишаться без субсидій.

Про це повідомляє прес-служба КП «Луцькводоканал».

Читайте також: Анонсували відкриття сервісного центру «Луцькводоканалу»

Сьогодні майже 12 тисяч споживачів КП «Луцькводоканал» мають протерміновану заборгованість за надані послуги з постачання холодної води та водовідведення. Реєстр усіх без винятку боржників, які не розрахуються до 30 вересня 2018 відповідно до проведених нарахувань у попередніх періодах, КП "Луцькводоканал" надасть у відповідні органи соціального захисту для врахування ними в роботі під час розгляду справ на призначення субсидії.

Наявність заборгованості за послуги водопостачання та водовідведення зупиняє надання субсидії загалом.

Таким чином, непроведення своєчасної оплати поточних нарахувань в подальшому призведе до накопичення заборгованості та відсутності підстав для призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг та енергоносіїв на опалювальний період.

Окрім того, законодавством передбачено припинення надання уже раніше призначеної субсидії, якщо субсидіантом не сплачується вартість фактично спожитої послуги, яка перевищує розмір призначеної субсидії. Організацій, що надають житлово-комунальні послуги інформують про утворену заборгованість управління соціального захисту населення до 10 числа місяця, що настає за місяцем, в якому виникли такі обставини.

Читайте також: Ремонт фонтанів у Луцьку обійдеться бюджету у 80 тисяч гривень

Пам'ятайте: боржники адресну фінансову допомогу у вигляді субсидії від держави не отримують.

Якщо громадяни хочуть отримувати субсидію на новий опалювальний період, то повинні повністю погасити борг або звернутися з проханням укласти з КП "Луцькводоканал" договір про його реструктуризацію.

Інформацію про наявну заборгованість за послуги водопостачання та водовідведення можна отримати за допомогою спеціалістів колл-центру за тел. 28-40-40, а також у відділі з обслуговування клієнтів КП "Луцькводоканал" за адресою Дубнівська 26, або Січова 16.

"І на останок доводимо до відома, що через порушення термінів оплати за надані послуги КП "Луцькводоканал" будуть вживатися заходи щодо припинення надання послуг з водопостачання та водовідведення, стягнення заборгованості в судовому порядку з покладання на боржника усіх судових та виконавчих витрат", – зазначається у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мантії і кульки: у Луцьку стартувала посвята в студенти СНУ. ФОТО
Наступна новина Рада урівняла права жінок і чоловіків в армії
Останні новини
Схожі новини