Обираємо героя квітня на «Першому»

Обираємо героя квітня на «Першому»

«Перший» розповідає про успішних і непересічних людей. Зі сторінок видання читачі дізнаються про волинських спорстменів, бізнесменів, волонтерів, митців… Їхні долі, шлях успіху, рецепти перемог не залишають байдужими.

Редакція нашого видання підсумовує прожитий місяць, нагадуючи про тих героїв наших публікацій, які викликали у читачів найбільний інтерес.

Нижче – перелік людей, про яких «Перший» писав у квітні. Хто вам найбільше запам’ятався? Чиї думки і розповіді вразили вас найбільше? 

Голосуємо! Людина, за яку найбільше проголосує людей, отримає звання «Герой місяця на Першому».

Голосування відбуватиметься на сторінці у Фейсбуці за цим посиланням. Для цього необхідно вказати прізвище обраного вами героя у коментарях. Зараховуються тільки коментарі під оригінальним дописом. Коментарі під репостами допису на інших сторінках та в особисті повідомлення сторінки «Першого» враховуватись не будуть!

Претенденти на звання героя квітня

№ 1 – школярка Софія Золотопупова 

Школярка з Луцька досліджує молюски (точніше – пласкі черви, які в них «живуть»). У неї молюски скрізь: на балконі, на антресолях… Вона знає, як дістати з молюска… печінку, щоб дослідити її під мікроскопом. Своїми молюсками дівчинка з Луцька вразила весь світ, бо перемогла на міжнародній олімпіаді з екології «The Golden Climate Olympiad», яка відбулась у Кенії. 

Роботу, у якій вона досліджувала молюсків волинських водойм, визнали найкращою у секції «екологія».

Більше тут: «У мене вся хата завалена цими молюсками». Школярка з Луцька, яка перемогла на міжнародній олімпіаді


№ 2 – мандрівник Богдан Климчук 

Це людина, яка постійно спокушає підписників його сторінок у Фейсбуці та Інстаграмі до нових подорожей. Китай, Таїланд, Шрі-Ланка, пустелі Йорданії, пів-Європи та ще з десяток місць, куди мріє потрапити багато людей, вже у списку його вражень.

Богдан Климчук більше десяти років очолює туристичне агентство «Патріот», тож не лише сам подорожує світом, а й допомагає побачити його іншим. 

Більше тут: «Для мене загадка, чому на Світязі немає all inclusive», - мандрівник Богдан Климчук. ІНТЕРВ’Ю


№ 3 – підприємець Володимир Окладний 

Три роки Володимир служив у поліції Києва, три місяці – у поліції Луцька. Втомився, звільнився і відкрив свою справу. Зараз він власник міні-пекарні «Пончик Express», що на Варшавському ринку.

У цьому закладі смажать запашні пончики, які за смаком дуже нагадують світязькі. Однак ці втричі дешевші. 

Володимир – веселий, добрий та відкритий. Усіх відвідувачів пригощає морозивом та дбає, аби ті пішли із пекарні усміхненими.

Принципово не торгує пивом та горілкою, бо за період роботи в поліції побачив, що до більшості злочинів причетні люди, які вживали алкоголь чи наркотики.  

Більше тут: Майже як світязькі: колишній поліцейський торгує в Луцьку пончиками 


№ 4 – голова Дубівської громади Роман Троцюк

Роман Троцюк – з тих, хто за життя встигає спробувати себе у безлічі ролей. Від вчителя фізики та директора сільської школи до весільного музики, керівника відділення «Датагруп» і фермера.

Трохи більше двох років тому чоловік очолив Дубівську об’єднану громаду. За цей час вдалось зробити стільки, що про успіхи він може говорити годинами: будівництво школи, енергоефективність, освітлення, співпрацю з школярами…

Більше тут: «Головне - не дороги і будівництво, а розворушити людей» - голова Дубівської громади. ІНТЕРВ’Ю


№ 5 – продавчиня книг Катерина Рубан 

4 роки її життя пов’язане з книгарнями. Останні два роки дівчина працює у книгарні «Є». Її знають та люблять чи не усі книголюби Луцька, адже вона – хороша порадниця у виборі літератури. 

Також Катерина – поетеса та мандрівниця. 

Сама зі Слов’янська. Колись працювала вчителькою у школі при центрі реабілітації дітей-сиріт.  Після початку війни покинула рідне місто і оселилась у Луцьку. 

Більше тут: «Замок Любарта мені схожий на великого кота». Історія продавчині з луцької книгарні 


№ 6 – голова Любешівської громади Олег Кух

Очолював Любешівську РДА, після виборів в ОТГ очолив Любешівську громаду. За територією це найбільша громада в Україні. 

Завдяки йому на Любешівщині почали будувати дороги та робити освітлення, встановлювати контейнери для роздільного збору сміття тощо. 

У планах – покриття селища та сіл громади безкоштовними точками доступу до безпровідного Інтернету (Wi-Fi), реконструкція та будівництво міні-футбольних полів з освітленням, облаштування тренажерних залів у закладах культури, будівництво спорткомплексу у Любешові, прокладання туристичних маршрутів та розширення мережі еко-стежок Любешівщини, організація міського пасажирського перевезення в Любешові.

Більше тут: «Не скрізь потрібні заводи», - голова Любешівської громади Олег Кух. ІНТЕРВ’Ю 


Голосування триватиме протягом тижня. Результати будуть відомі 13 травня. Проголосувати можна ТУТ. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому слід розповідати про свої захоплення на співбесіді
Наступна новина У Луцьку просять заборонити користуватися гучномовцем у храмі Всіх Святих землі Волинської
Останні новини
Схожі новини