В Одесі на Гриценка з однопартійцями напали люди в масках. ВІДЕО

В Одесі на Гриценка з однопартійцями напали люди в масках. ВІДЕО
https://politeka.net

Увечері 28 листопада в Одесі лідера «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка невідомі закидали яйцями, після чого розпочалися сутички.

Інцидент стався перед входом в офісний центр «Термінал 42», куди Гриценко прямував на прямий ефір SHARK Radio, повідомляє 24 канал

«Близько 30 людей в масках напали на лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка в Одесі. Група людей спортивної зовнішності спочатку перегородила Гриценку вхід, а потім напала на прихильників політика, які його супроводжували. Кількох з них «тітушки» побили, зокрема одному чоловікові розсікли брову», – повідомили у SHARK Radio. 

На місце події прибула швидка та поліція. 

За інформацією правоохоронців, під час сутичок застосували газові балончики. 

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження. Наразі опитують свідків та очевидців події.

 
Титушки сорвали эфир Гриценко в Одессе, есть пострадавшие (ВИДЕО)

Титушки сорвали эфир Гриценко в Одессе, есть пострадавшие (ВИДЕО) Около 30 людей в масках напали на лидера партии «Гражданская позиция» Анатолия Гриценко в Одессе. Инцидент произошел перед входом в офисный центр «Терминал 42», где находится SHARK Radio. У политика был запланирован прямой эфир. Группа людей спортивной внешности сначала преградила Гриценко вход, а потом напала на сторонников политика, которые его сопровождали. Нескольких из них «титушки» избили, в частности, одному мужчине рассекли бровь. Первую помощь пострадавшим оказали медики неотложки, которая прибыла на место происшествия. UPD: В результате нападения «титушек» сильные травмы получили трое человек – двое партийцев «Гражданской позиции» и активист. В частности, у одного из партийцев рассечен лоб, у второго подозревают сотрясение головного мозга. У активиста – сильный ушиб головы. Полиция открыла уголовное дело по ч. 4 статьи 296 Уголовного кодекса Украины (хулиганство). Видео инцидента с камер наблюдения: ____________ Cлушай нас онлайн: http://radio-shark.fm/ Качай приложение: Radio-shark.fm/r Подкасты: https://www.mixcloud.com/radioshark/

Posted by SHARK Radio on Wednesday, 28 November 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Рожищі озеленили сквер. ФОТО
Наступна новина На Київщині рятують дитину, яка захворіла на правець. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини