Підприємці - це клас відповідальний за свій добробут і добробут країни

Підприємці - це клас  відповідальний  за свій добробут і добробут країни

Вельмишановна і чисельна громадо ПІДПРИЄМЦІВ!

Із глибини своєї душі висловлюю вам свою повагу і щиро вітаю із професійним святом - Днем підприємця!
Бути підприємцем, означає взяти повністю на себе відповідальність за свій достаток і добробут, за достаток і добробут тих людей, яким ви даєте роботу, зрештою за достаток і добробут усієї країни, а це почесно!

У всіх розвинутих країнах саме малий і середній бізнес є фундаментом економіки, а підприємці стоять в авангарді на шляху розвитку демократії, громадянського суспільства і Україна в цьому не виключення, адже саме УКРАЇНСЬКИЙ ПІДПРИЄМЕЦЬ був серцем обох Майданів і у ці складні часи становлення української держави працював і працює наповнюючи державну казну!

В цей день я хочу побажати усім нам великої віри у те, що в нас все вийде, міцного здоров`я і любові до України, до своєї справи, щоб бізнес у кожного розвивався, рухався лише по-висхідній і це приведе до створення нових робочих місць, а в результаті до могутньоі, заможної і квітучої України!
Слава кожному з вас і Слава Україні!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські школи на довоєнних світлинах. ФОТО
Наступна новина Перший відпочиває: фантастична подорож у рай – Мальдіви, Сейшели та Маврикій
Останні новини
Схожі новини