«Піфагорові штати», «Кольорова капустинка» та перевтілення: результати учасниць «Пігмаліон 3D»

«Піфагорові штати», «Кольорова капустинка» та перевтілення: результати  учасниць «Пігмаліон 3D»
Організатори проекту «Пігмаліон 3D»

Перший сезон реаліті-шоу «Пігмаліон ЗD» добіг кінця. Семеро лучанок протягом місяця змінювали себе, своє життя, звички та руйнували стереотипи.

Вже сьогодні кожна з них відмічає у собі незворотні зміни не лише у зовнішності, а передовсім – внутрішні.

Для декотрих «Пігмаліон 3D» став стартом до початку власної справи. А як змінилося життя учасниць та чи буде другий сезон «Пігмаліон 3D», розповіли організатори реаліті-шоу – бізнес-коуч Людмила Пенцак та засновниця центру іноземних мов «Мандарин» Юлія Яковлюк.

Нагадаємо, проект «Пігмаліон 3D» - це перший у Луцьку 30-ти денний трансформаційний проект, що проходив у форматі реаліті-шоу

Переможницею проекту обрано лучанку Антоніну, яка, отримавши головний приз проекту – сертифікат на 10 000 гривень, нарешті змогла реалізувати власну мрію.

Переможниця Антоніна разом із Людмилою Пенцак

«Я давно мріяла про свою школу математики, і «Пігмаліон ЗD» дав мені поштовх до її реалізації. Вже зараз я маю центр інтелектуального розвитку «Піфагорові штани», - зауважила жінка.

Читайте також: Учасниці «Пігмаліону 3D» побували у найпрестижнішому центрі краси «Bomond». ФОТО

«Ми обрали переможницею саме Антоніну, бо вона ще на початку проекту, ще на співбесіді знала свою мету і йшла до неї», - наголосила організатор реаліті-шоу Юлія Яковлюк.

Важливим кроком до втілення власної мрії «Пігмаліон» став і для лучанки Іванни. Вона, виховуючи хлопчика, який хворий на ДЦП, давно хотіла відкрити громадську організацію, яка б підтримувала, навчала та допомагала сім’ям, діти в яких страждають на цю недугу. Менше місяця тому Іванна реалізувала свої наміри і вже зараз у Луцьку діє громадська організація «Ресурсний центр «Кольорова капустинка».

Читайте також: Завдяки «Пігмаліону 3D» у Луцьку стартував проект для батьків та дітей з ДЦП

Як зізналися учасниці «Пігмаліон ЗD», переможницею з проекту вийшла кожна з дівчат, адже усі отримали неоціненні знання та шанс стати кращими.

До непізнаваності змінилася одна із учасниць – лучанка Анастасія, при чому не лише зовнішньо. Вона прийшла на проект без конкретної цілі, яку хотіла б реалізувати. Єдине її бажання було змінити себе, бо до проекту, як вона сама зізналася, в життя була «чорна смуга».

Читайте також: Що ж саме відчувають учасниці проекту «Пігмаліон 3D»

Учасниця Анастасія

«Я для себе перемогла у проекті. Все реально пішло на краще. Я звільнилася з роботи, бо зрозуміла, що не хочу там працювати…», - розповіла вона.

Крім того, Настя налагодила особисте життя, а якби виграла головний грошовий приз, то, каже, що оплатила б своє навчання на курсах візажу.

Ще одна учасниця реаліті-шоу Вікторія теж зазнала більше внутрішніх трансформацій.

Учасниця Вікторія

«Зміни відбулися всередині. Засновниці проекту не просто зробили шоу, вони багато вклали у кожну з нас. А свій результат я ще покажу», - наголосила Вікторія.

Стосовно питання, яке хвилює багатьох дівчат та жінок, які хотіли б теж взяти участь у проекті після приголомшливих трансформацій учасниць першого сезону, то організатори реаліті-шоу із радістю повідомили, що другий сезон таки буде!

Реєстрація розпочалася вже і триватиме до середини вересня. Учасниць планують відібрати десять, щоправда вимоги до кандидаток будуть дещо іншими, аніж були.

За словами Людмили Пенцак, другий сезон триватиме не місяць, а 21 день і він буде сфокусований на реалізації проектів учасниць, тобто, щоб пройти до реаліті-шоу потрібно вже чітко знати ціль, яку хочеться досягти.

Людмила Пенцак, Юліанна Дружиніна та Юлія Яковлюк

Засновники проекту «Пігмаліон ЗD» також розповіли, що окрім критеріїв відбору, зміняться і експерти, які підбиратимуться залежно від того, чого саме потребуватимуть дівчата. Одним із генеральних партнерів проекту залишиться бізнес-леді, власниця студії татуажу Юліанна Дружиніна, яка, як і у першому сезоні, обере дівчину, щоб допомогти їй визначитися зі стилем та додасть певних змін у її зовнішності.

Текст: Ірина КОСТЮК (Перший)

Фото – з архіву Людмили Пенцак та проекту «Пігмаліон ЗD»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Знамениті єдиноборці в Луцьку: як «Воїн» готується до Чемпіонату Європи з бойового самбо. ФОТО
Наступна новина У Ковелі вшанували загиблих під Іловайськом. ФОТО
Останні новини
Схожі новини