Волинь: хроніка пригод середи, 27 лютого. ФОТО

Волинь: хроніка пригод середи, 27 лютого. ФОТО

На Волині співробітники податкової міліції виркили одразу 2 незаконні АЗС у Ківерцівському районі. Автозаправки реалізовували дизпаливо та бензину без відповідних дозвільних документів. Під час оглядів вилучили 13 000 літрів пального майже на 400 тис. гривень та обладнання, зокрема три цистерни та дві паливно-розливних колонки орієнтовною вартістю 300 тис. грн.

* * *

Прикордонники Луцького загону в пункті пропуску «Доманове» затримали викрадений в Україні автомобіль «КІА» 2002 року випуску, яким українець мав намір виїхати з України. Під час процедур контролю відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Виявилося, що транспортний засіб з жовтня 2018-го перебуває у міжнародному розшуку. Автівку передали  поліції.

* * *

Луцькі слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину 41-річному жителю Львівської області. Мова йде про незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами. Наприкінці січня цього року на зупинці громадського транспорту в обласному центрі Волині співробітники управління карного розшуку області вилучили у 41-річного жителя сусідньої Львівської області 50 набоїв калібру 5,6 мм. Експерти з’ясували, що вилучене – боєприпаси, придатні для стрільби.

* * *

У Луцьку муніципали спіймали жінку, яка залишила сміття на узбіччі дороги. Жінка проживає на вулиці Потебні, 70. Пакет із відходами вона віднесла трохи далі від свого будинку, щоб таким чином відвернути від себе увагу. 
 

* * *

У Любешівському районі працівники державної лісової охорони затримали браконьєра, який незаконно полював з незареєстрованою рушницею. Сталося це на території Великоглушанського лісництва, що неподалік села Мала Глуша. На чоловіка склали протокол про адмінправопорушенн та призначили розгляд справи про накладення адміністративного стягнення. Рушницю вилучили.

* * *

16 тисяч набоїв калібру 4 мм до пристрою під патрон «Flobert» виявили військовослужбовці відділу «Римачі» Луцького прикордонного загону в автомобільному пункті пропуску «Ягодин». Боєприпаси знаходилися в сумці для особистих речей у Opel, який прямував в Україну. На громадянина України склали протокол про порушення митних правил. Сума оцінки вилученого товару – майже 44 тисячі гривень.

* * *

У Володимирі-Волинському у приміщенні власної літньої кухні знайшли повішеним чоловіка. Чоловік 1965 року народження проживав сам і раніше неодноразово намагався покінчити життя самогубством.

* * *

На Волині податкова міліція вилучила 46 тонн морепродуктів. Один із місцевих бізнесменів організував незаконну схему, пов’язану з імпортом та реалізацією морепродуктів європейського походження за готівкові кошти, без відображення вказаних операцій у бухгалтерському та податковому обліку, що призвело до ухилення від податків в значних розмірах.

Вилучені морепродукти оцінили у 1,5 млн грн. Також вилучили готівкові кошти в національній та іноземній валюті, документи фінансово-господарської діяльності та чорнову бухгалтерію.

* * *

У Луцьку на вулиці Шевченка оперативники протидії наркозлочинності спільно із патрульними виявили та вилучили у 19-річного місцевого мешканця пакунок із речовиною, схожою на амфетамін, вагою 10 г. Вилучене направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. 

* * *

Група оперативного реагування ДП «Цуманське ЛГ» під час рейду виявила незаконну порубку 4 дубів. Ситуація ще більш резонансна тим, що самовільну рубку вчинено у Горинському лісництві – на території Цуманської Пущі. Лісовій охороні вдалося встановити місце, де порушники тимчасово переховували цінну деревину – одне із приватних обійсть у смт Цумань. Про факт повідомили у поліцію. Спільно із правоохоронцями відстежили навантаження деревини та її рух, очевидно, до місця призначення. Зупинили вантажівку вже у Луцьку.

* * *

Ковельська поліція встановила, що на початку лютого 30-річний житель району, щоб викрасти телефонні кабелі, пошкодив лінію зв’язку у селі Новий Мосир. У результаті сталося тимчасове припинення зв’язку абонентів населеного пункту. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

Окрім цього, у Локачинському районі поліція викрила у крадіжці електропроводів 61-річного жителя району. Зловмисник викрав майже 400 м. електрокабелю.

Підготовлено за повідомленнями Патрульної поліції Волині, ГУНП Волині, обласного управління ДСНС, Департаменту муніципальної варти Луцька, а також видання БУГ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку в мікрорайоні ЛПЗ через аварію нема світла
Наступна новина Світязь може стати болотом, бо з нього виловлюють унікальні водорості. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини