Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 4 вересня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 4 вересня
Аварія на перехресті вулиць Задворецької та Карпенка-Карого в Луцьку

Автівки не поділили дорогу. Чоловік випав із 9-го поверху. Хулігани у пристуності поліції потрощили своє авто… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у середу, 4 вересня.

Один легковик «наздогнав» іншого

На перехресті вулиць Задворецької та Карпенка-Карого в Луцьку сталася ДТП за участю автомобілів Renault Megane та Mitsubishi Lancer. Як розповіли очевидці, Renault Megane наздогнав Mitsubishi Lancer, не дотримавшись безпечної дистанції руху. Зіткнення сталося на світлофорі. 
Обидва транспортні засоби зазнали незначних механічних пошкоджень. На місці автопригоди працювала патрульна поліція, яка свідчення очевидців аварії підтвердила.

В аварії зі стовпом постраждали водій і пасажир

В аварії на вулиці Луцькій у Володимирі-Волинському, у якій легковик «Mazda 323» врізався у електроопору, водія та пасажира транспортного засобу госпіталізували. Нагадаємо, ДТП сталася 3 вересня. За кермом транспортного засобу перебував 35-річний місцевий житель. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням та врізався в електроопору. 

В автомобіля, що потрапив у ДТП, – підроблені документи

У Луцьку патрульнії виявили автомобіль із сумнівними реєстраційними документами. Близько 18 години на вулиці Задворецькій трапилася ДТП: «Opel Vectra» зіткнувся із автомобілем «Jeep». Поліція, котра прибули на виклик, з’ясувала, що 55-річний лучанин керував «Opel Vectra» у стані сп’яніння, окрім цього, реєстраційні документи викликали у патрульних підозру. Правоохоронці виявили ознаки підробки бланку свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Автомобіль затримали, документи вилучили та направили на дослідження. Досудове розслідування триває.

Поліція «взялася» за отруєння на хрестинах

Любешівська поліція з’ясовуватиме обставини інциденту із харчовим отруєнням 16 мешканців району, двоє з яких діти. Нагадаємо, потерпілі отруїлись 31 серпня на банкеті у закладі громадського харчування в селі Залізниця. Наразі усі вони перебувають на стаціонарному лікуванні. Стан потерпілих стабільний, загрози їх життю  не має. Громадський заклад припинив свою роботу. Вирішують питання про внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває перевірка.

Побив чоловіка до смерті

Повідомили про підозру 31-річному лучанину, який завдав своєму однолітку тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили його смерть. Над ранок 8 червня 2019  нетверезий чоловік на території АЗК «WOG» у Горохові під час конфлікту кілька разів ударив кулаками у голову та тулуб громадянина. Від травм потерпілий згодом помер. Чоловікові повідомлено про підозру у заподіянні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Триває досудове розслідування.

Вийшов покурити на балкон – і випав з 9-го поверху

У Луцьку на вулиці Ветеранів, 2, з балкону дев'ятого поверху випав чоловік. «Чоловік вийшов на балкон курити, його довгий час не було. Коли дружина вийшла, побачила його вже внизу», – повідомили у поліції. Згідно з інформацією, чоловіку близько 50 років.

У знак протесту хулігани потрощили своє авто

У Нововолинську компанія з 5-ти чоловік у присутності патрульних потрощила свій автомобіль. Патрульні виявили автомобіль Opel Vectrа з невідповідністю номерних знаків. Водій відмовився пред’явити документи на автівку. Після повторної вимоги надати документи у знак протесту чоловіки почали різати шини та бити вікна своєї машини. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Автомобіль забрали на штрафмайданчик.

Підготовлено за матеріалами видань ІА Волинські Новини, Волинь24, Буг, пресслужб ГУНП у Волинській області, прокуратури Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Головне - бути вимогливою до себе», - Оксана Прокопюк про роботу у чоловічому колективі Волиньгазу
Наступна новина Як Павло Коцюба з Жидичина на війну ходив. Частина 3
Останні новини
Схожі новини