Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 4 червня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 4 червня. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку - подвійна аварія (фото Патульної поліції Волинської області)

Водій збив чоловіка на велосипеді з дитиною й утік. Чотирьох сталкерів з Волині піймала поліція у зоні відчуження. Біля хати виросла ціла плантація коноплів… Про це та інше – у сьогоднішній хроніці пригод.

Замінували дитсадок і бібліотеку

Після 10-ї години у вівторок, 4 червня до правоохоронців надійшло повідомлення про замінування Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олени Пчілки та дитсадка на вулиці Кравчука. Правоохоронцям довелося евакуювати із приміщення людей, аби провести перевірку. Загалом за 4 минулих дні на Волині після повідомлень про замінування довелося перевіряти 80 об’єктів.

 
У Луцьку повідомили про замінування дитячого садка і бібліотеки

У Луцьку продовжують надходити повідомлення про замінування об'єктів. Сьогодні вибухівку шукали у дитячому садку №10 і обласній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки.

Posted by UA: Волинь on Tuesday, 4 June 2019

Читати також: Хроніка луцьких «мінувань»: тепер дитсадок і бібліотека

Збив велосипедиста з дитиною й утік

У Луцьку на вулиці Привокзальній 4 червня близько 16:30 автомобіль Toyota Camry збив велосипедиста з дитиною. Зі слів очевидців, авто білого кольору зачепило велосипед, з нього випала 5-річна дитина. Велосипедист побiг та наздогнав «Тойоту». Була словесна перепалка. Він хотiв зупинити водiя. Останнiй натиснув на гальма, заблокувавши руку потерпiлого, та почав сунути його, набираючи швидкiсть, допоки той змiг вирватись. У результаті батько травмував ногу. У дівчинки не виявили жодних травм, адже вона вдало приземлилася на траву. Водій утік.

Не розминулися три авто

У Луцьку на вулиці Володимирській зіткнулись три автомобілі: два «Мерседеси» та один «Фольксваген». Водій вантажівки Mercedes не врахував безпечної швидкості, не вибрав безпечної дистанції та в'їхав у інший Mercedes, який, у свою чергу, в'їхав у Volkswagen. Автомобілі зазнали значних механічних ушкоджень. На щастя, ніхто не постраждав. 

Небайдужі люди допомогли піймати п’яного водія

Близько обіду 4 червня у Луцьку затримали 41-річного п’яного водія. Патрульні отримали повідомлення про те, що керманич автомобіля ВАЗ перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Інспектори виявили цей транспортний засіб на вулиці Кравчука. Перевірка на «Драгері» засвідчила 3,07 проміле, що у 15 разів перевищує допустиму норму. Водію загрожує штраф 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортним засобом на 1 рік.

Легковик виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою

На вулиці Набережній у Луцьку 3 червня легковик Mercedes-Benz E 220 зіткнувся із вантажівкою САЗ 3507. Постраждав водій вантажівки – 22-річний житель Луцького району. За кермом легковика був 45-річний лучанин. Останній виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із вантажним авто. Постраждалий від госпіталізації відмовився.

Виявили плантацію коноплів

У Володимир-Волинському районі поліцейські виявили на присадибній ділянці 36-річного мешканця 275 кущів коноплі. Рослини вилучили та направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. Порушнику загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Затримали чотирьох сталкерів із Волині

Поліція зони ЧАЕС біля селища Вільча виявила чотирьох сталкерів, які незаконно проникли у зону відчуження з метою екстремального туризму. Наймолодший – 19-річний житель Волинської області, решта – мешканці Луцька: 25, 28 та 30 років. Порушникам загрожує штраф від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

У пожежі загинула жінка

У Нововолинську в будинку на вулиці Чайковського під час пожежі загинула 60-річна жінка. Рятувальники встановили, що загорання відбулося через порушення вимог пожежної безпеки. Жінка лягла спати, палячи цигарку. Загорілося ліжко. Вогонь пошкодив меблі, стіни і стелю кімнати. Через задимлення жінка померла.

Шахрай зняв гроші із чужої картки

В Іваничах 29 травня хлопець зняв гроші з картки місцевого мешканця. 21-річний молодик зателефонував на мобільний 63-річного чоловіка та шляхом обману вивідав інформацію про доступ до його банківської картки. Провівши операції без картки, він заволодів грошовими коштами в сумі 3000 грн. Ухвалою Іваничівського районного суду від 31 травня був накладений арешт на майно ймовірного підозрюваного. Триває слідство.

Молодик украв 15 акумуляторів від ВАЗів

Повідомили про підозру 23-річному мешканцеві Нововолинська, який із 25 лютого до 10 квітня 2019 року викрав 15 акумуляторних батарей із припаркованих у дворах автомобілів марки «ВАЗ», завдавши їхнім власникам майнової шкоди на суму понад 15 тис. грн. Окрім того, зі сходового майданчика будинку на вулиці Стрілецькій у Луцьку він поцупив велосипед вартістю 2500 грн, а з прилавка супермаркету – дві пляшки алкогольного напою вартістю 579 грн. Вирішують питання про обрання спритнику запобіжного заходу. 

Зникли дідусь і молодий чоловік

Поліція Володимир-Волинського району розшукує двох зниклих безвісти: дідуся та молодого чоловіка. Перший розшукуваний Веремчук Михайло Артемович, 12.10.1938 р.н., житель села Красностав Володимир-Волинського району, пенсіонер. 23 травня 2019 року він залишив місце проживання та поїхав велосипедом у невідомому напрямку. Був одягнений у світлу куртку, сірі штани підперезані шнурком, чорні туфлі. Особливі прикмети: середньої статури, волосся коротке сиве. При собі не має грошей та телефону. Михайло Веремчук підтримує стосунки із пасічниками-любителями із району та сусідніх районів і неодноразово здійснював поїздки на велосипеді до них. Проживав він у Нововолинську, а поїхав у невідомому напрямку із нежилої батьківської хати у Красноставі.

Другий розшукуваний – Ситарчук Олександр Вікторович, 17.06.1986 р.н., житель села Зоря Володимир-Волинського району, непрацюючий. 19 травня 2019 пішов з дому та місце перебування його не відоме. У що був одягнений – невідомо. Особливі прикмети: худорлявої статури, зріст 160-170 см, волосся світле коротке, неохайний. При собі не має грошей, документів, телефону та зловживає спиртним.

Підготовлено за матеріалами видань ІА Волинські Новини, БУГ, ІА ВолиньPost, ВолиньUA, Суспільне Волині, прес-служб ГУ Нацполіції України у Волинській області, Головного управління Нацполіції у Київській області, Патрульної поліції Волинської області, прокуратури Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ЖК «Струмочок» «ростуть» нові таунхауси. Показали відео з будівельного майданчика
Наступна новина Поліцію у Луцьку знов пікетували. Тепер людей було в рази більше
Останні новини
Схожі новини