Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 5 березня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 5 березня. ФОТО
Фото ілюстративне

Поблизу гіпермаркету «Там-Там» у Луцьку зіткнулися легковики. Водій автомобіля Dacia Logan здійснив зіткнення з автівкою Chevrolet Lacetti, внаслідок чого останню винесло на зустрічну смугу. 

Обидва автомобілі отримали механічні ушкодження.

***

У Ковелі затримали водія із фальшивими документами.

При огляді поліцейські встановили, що номер кузова транспортного засобу не відповідає номеру, зазначеному в реєстраційному документі. Тож на місце події викликали слідчо-оперативну групу місцевої поліції.

Водія доставили до відділу поліції для встановлення детальних обставин.

***

Волинські митники на посту «Ягодин» вилучили у водія рейсового автобуса 12 рулонів  незадеклароваоїу тканини. Всього – 544,3 погонних метри вагою понад 278 кг вартістю 176 661 грн. Водій склав їх у спальному відділенні. При цьому він скористався смугою руху «зелений коридор» і не заявляв цього товару, вага та вартість якого значно перевищує неоподатковану норму, до митного оформлення. Тож тканина вилучена на склад митниці, матеріали адміністративної справи передані на розгляд суду.

***

У Рівному вночі трапилась аварія, у якій постраждали 53-річний житель Волині. На перехресті доріг зіткнулися автомобілі Ford Focus під керуванням 21-річного жителя Волинської області та Fiat doblo, яким керував 39-річний рівнянин. Внаслідок ДТП постраждав пасажир Ford, 53-річний житель Волинської області. Медики діагностували у нього перелом ребра та забої обличчя. У всіх водіїв поліцейські відібрали зразки крові на предмет визначення стану сп’яніння.

***

Поліція Волині за добу розкрила майже 20 крадіжок. До рук зловмисників потрапляли ювелірні вироби, одяг, телевізор, парфуми, металеві вироби, газовий балон, тощо. Сума завданих громадянам матеріальних збитків становить майже 40 тис. грн.

Сума завданих злодіями громадянам матеріальних збитків становить майже 40 тис. грн.
За усіма фактами крадіжок тривають досудові розслідування розпочаті за ст. 185 Кримінального кодексу України.

***

У ковельчанина в дворі будинку із його припаркованого авто невідомий викрав сумочку з особистими речами, 1,5 тис. грн. і пакунок із продуктами харчування.

Подія трапилася в неділю по обіді. На місце негайно виїхали поліцейські, котрі оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 31-річний чоловік без постійного місця проживання. Викрадені речі частково вилучили та повернуть законному власнику.

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 4 березня. ФОТО

***

Чоловік, який вистрибнув з вікна луцької багатоповерхівки, перебуває у вкрай важкому стані в реанімації. Наразі він знаходиться у палаті інтенсивної терапії у відділенні анестезіології міської клінічної лікарні. Його стан вкрай важкий.

***

Волиняну, який до смерті побив свою матір, загрожує позбавлення волі від семи до десяти років. У ході досудового розслідування слідчі встановили, що після розпиття алкогольних напоїв між сином та матір'ю виник конфлікт. Це сталося за місцем їх постійного проживання.

Згідно з довідкою про причину смерті, син наніс матері такі тілесні ушкодження: набряк головного мозку, крововиливи під оболонки головного мозку, закрита черепно-мозкова травма. За ступенем тяжкості ці ушкодження відносять до категорії тяжких тілесних. Вони і є причиною смерті жінки.

***
Рятувальники Камінь-Каширщини виявили чоловіка, який самовільно випалював суху рослинність поблизу лісових насаджень та повідомили поліцію про факт підпалу. На місце події прибула група реагування патрульної поліції. Поліцейські встановили особу правопорушника – ним виявився місцевий житель.

***

На виїзді в Володимира-Волинського (в напрямку Фалемичів) горіло поле. За інформацією патрульних, через вітер вогонь швидко поширювався. На місце викликали працівників ДСНС, тож пожежу вдалося ліквідувати.

***

Волинянин перерахував шахраям майже 20 тисяч гривень за «неіснуючий» мотоцикл. Чоловік побачив оголошення про його продаж на сайті OLX. Відтак, вирішивши його придбати, спершу перерахував на картку 7 тисяч гривень, згодом ще 5 і 7 тисячі гривень. Однак мотоцикл так і не отримав.

Читати також: Волинь: хроніка пригод суботи, 2 березня. ФОТО. ВІДЕО

***

47-річного Олексія Янюка з Луцька розшукують за скоєння шахрайства та підробку документів.
Прикмети:на вигляд 45-47 років, зріст 175-180 см., спортивної тілобудови, волосся темне, коротке, наявні лобні залисини, очі карі.
Поліція просить громадян повідомити будь-яку інформацію щодо лучанина за цими номерами телефонів: (8-0332) 74-23-40, 066-189-42-46 або 102.

***

У Луцьку на розі вулиць Богдана Хмельницького і Кривого Валу нерозминулися «Москвич» та «Нісан». Дорожньо-транспортна пригода трапилася у вівторок, 5 березня, близько 15 години. На щастя, в аварії ніхто не постраждав. Обидва авто зазнали незначних механічних ушкоджень. 

***

Поблизу Луцька у селі Струмівка під колеса авто потрапив пішохід. Аварія сталася 5 березня приблизно о 19:30. 61-річний пішохід перетинав дорогу у невстановленому місці поза пішохідним переходом. У результаті втрапив під колеса автомобіля Mazda 6. Потерпілого госпіталізували в обласну лікарню з переломом ноги і закритою черепно-мозковою травмою.

***

У Луцьку 5 березня нетверезий водій збив електроопору та покинув місце пригоди. Командирський екіпаж оперативно виявив транспортний засіб. 51-річного водія перевірили на стані сп’яніння – мав 1, 96 проміле алкоголю, що майже в 10 разів вище допустимої норми!

***

У селі Рованці, що неподалік Луцька, на лузі горіла суха трава.

««Горить луг в Рованцях . На місці проведення фестивалю Бандерштат . Вогонь вже наблизився до житлових будинків в Рованцях . Люди ті що це роблять , у вас взагалі в голові нічого нема?», - повідомив у Фейсбуці очевидець Іван Луцюк.

Підготовлено за матеріалами інтернет-видань Волинські новини, Волинь24, Т1, Район.in.ua, БУГ, а також прес-служб обласного управління СБУ, Патрульної поліції Волині та обласного ГУНП.   


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині невідомі розписали стіни собору ПЦУ
Наступна новина Лише за тиждень на Волині ліквідували 29 пожеж сухостою
Останні новини
Схожі новини