Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 3 березня. ФОТО. ОНОВЛЕНО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 3 березня. ФОТО. ОНОВЛЕНО

«Перший» стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попереднього дня, про які стало відомо тільки в неділю. 

Поскандалив з жінкою і вистрибнув з вікна

В ніч на неділю з вікна багатоповерхівки вистрибнув чоловік без верхнього одягу. Впав на дах кафе «Art kafe» на першому поверсі будинку на вулиці Конякіна,17а. Поліцію викликала сусідка, яка чула звук удару, а згодом побачила людину на даху кафе. З'ясувалося, він вистрибнув з вікна після скандалу з дружиною. Чоловіка госпіталізували, він – живий.

На дах цього кафе впав чоловік

Ранковий кювет з переворотом

Вранці 3 березня, на трасі Луцьк–Устилуг, поблизу села Юнівка водій легковика, ймовірно не впоравшись із керуванням, злетів у кювет і перекинувся. Автівка зазнала значних механічних пошкоджень. Водія госпіталізували до лікарні.

Аварія біля Юнівки, 3 березня 2019 року

Попався на сотні баксів

Головного спеціаліста відділу надання адміністративних послуг управління Укртрансбезпеки у Волинській області піймали на хабарі. Він налагодив схему отримання абарів від підприємців за надання дозвільних документів на міжнародні перевезення вантажів. Затримали хабарника в одному з райцентрів під час отрмиання чергового хабара –  ста американських доларів.

Маєш фальшиві документи – не паркуйся на газоні!

У Луцьку на вулиці Федорова патрульні помітили авто Renault Kangoo, припарковіаний на газоні
Перевірили документи –  і виявили ознаки підробки в документах: рік випуску автомобіля, серія та номер свідоцтва про реєстрацію, номер кузова тощо не співпадали з даними, які є в базі.
Виявилося, раніше в цього ж водія вже вилучали іншу машину, на якій він їздив з підробленими документами.

Втікав від поліції – стукнувся в поліцію

Стали відомі подробиці аварії у Тростянці Ківерцівського району. Нагадаємо, там 2 березня зіткнулися авто «BMW X5», за кермом якого перебував 42-річний житель Луцького району, та машина Ківерцівського відділу поліції «Isuzu D-Max». Виявилося,  екіпаж машини помітив, як водій «бехи» порушив правила обгону. Оголосили йому про потребу зупинитися- той не полухася. Під час переслідування на повороті правопорушник зіткнувся з поліцейською машиною. У ДТП постраждав 43-річний інспектор сектору реагування патрульної поліції. Його госпіталізували в районну лікарню. Водій авто «BMW X5» був тверезим.

«Догнав» автівку, спускаючись з мосту

У Луцьку на вулиці Ковельській , поблизу заводу «Електротермометрія» сталася аварія.  Зі слів свідків, автомобіл Renault Kangoo, що рузався з мосту, «наздогнав» Nissan Kaszkaj перед самісіньким світлофором. Обидва авто отримали незначні механічні ушкодження. Обійшлось без постраждалих.

Палили траву – загорівся молодий ліс

У Ківерцівському районі, поблизу села Дерно люди підпалили суху траву, від чого зайнявся і молодий ліс. Голова села Дерно Олександр Гуч повідомив: "Біля  Дерно знову палили траву і відповідно молодий ліс. Тим хто поміг гасити: молодці. Ті що стояли і дивилися з дворів: хай самі дадуть собі оцінку..."

.

Поблизу Дерно горів молодий ліс, 3 березня 2019 року

Підготовлено за матеріалами інтернет-видань Волинські новини, Волинь24, а також прес-служб обласного управління СБУ, Патрульної поліції Волині та обласного ГУНП.   


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні можна буде отримати безкоштовні ліки тільки за електронним рецептом
Наступна новина Волинські селяни 90 років тому. ЗГАДАТИ ВСЕ
Останні новини
Схожі новини