Обираємо героя березня на «Першому»

Обираємо героя березня на «Першому»

«Перший» розповідає про успішних і непересічних людей. Зі сторінок видання читачі дізнаються про волинських спорстменів, бізнесменів, волонтерів, митців… Їхні долі, шлях успіху, рецепти перемог не залишають байдужими.

Редакція нашого видання підсумовує прожитий місяць, нагадуючи про тих героїв наших публікацій, які викликали у читачів найбільний інтерес.

Нижче – перелік людей, про яких «Перший» писав у березні. Хто вам найбільше запам’ятався? Чиї думки і розповіді вразили вас найбільше? 

Голосуємо! Людина, за яку найбільше проголосує людей, отримає звання «Герой місяця на Першому».

Голосування відбуватиметься на сторінці у Фейсбуці за посиланням. Для цього необхідно вказати прізвище обраного вами героя у коментарях. Зараховуються тільки коментарі під оригінальним дописом. Коментарі під репостами допису на інших сторінках та в особисті повідомлення сторінки «Першого» враховуватись не будуть!

Претенденти на звання героя березня

№ 1 – гонщик Роман Гашимов 

У три з половиною роки Романа Гашимова з Луцька вперше посадили за кермо карта – невеликої гоночної машини.

У чотири він взяв участь у показових виступах з картингу. У шість поїхав на свої перші змагання. У 7 став кандидатом у майстри спорту.

Зараз йому 11 і він вже збився з ліку, скільки здобув перемог на всеукраїнських змаганнях.

Кубки, медалі, грамоти… кількість нагород з кожними гонками зростає. Востаннє привіз перемоги зі Всеукраїнських змагань з картингу серед учнівської молоді. Зараз готується до нових гонок – хоче стати абсолютним чемпіоном України з картингу.

Більше тут: За кермом з трьох років: як школяр з Луцька став чемпіоном з картингу


№ 2 – шахіст Петро Приймачок 

Петро – шаховий чемпіон Modern-Expo. Адже турнір із шахів тут проводили тричі, а він два роки поспіль здобуває перемогу. 

У Modern-Expo Петро Приймачок – старожил. Працює аж 21 рік! Був керівником різних цехів. Зараз він – заступник начальника цеху брендованого обладнання. У робочий час – керівник, в обідній – шахіст.

Більше тут: «Найсильніший суперник грав зі мною на… уявній шахівниці». Історія шахового чемпіона Modern-Expo


№ 3 – бізнесмен Максим Кузьмінчук

Максим заснував цікавий бізнес. Його компанія «Vinyl Evolution» виготовляє годинники із вінілових платівок та продає їх за кордон. Є тисячі різних дизайнів – на будь-який смак. 

Через американські сайти Etsy, Amazon та eBay унікальні речі тисячами розлітаються по всьому світу. Справа успішно розвивається ось уже 5 років. 

Більше тут: Лучанин заробляє на годинниках із вінілових платівок. Історія успіху Максима Кузьмінчука


№ 4 – майстриня Наталія Демченко 

Колись вона була вчителькою, зараз – бізнес-вумен. Лучанка заробляє на життя, виготовляючи зліпки.

Це гіпсові копії рук, ніг, губ та бюстів людей, на яких відтворені найменші лінії та згини.

Вона – єдина майстриня в Західній Україні, яка займається цим професійно. Заснувала у Луцьку студію зліпків «Щаслива мить». Ось уже 7 років її виробами тішаться у різних куточках України. 

Більше тут: 30 секунд на шедевр. Як лучанка заробляє на зліпках з гіпсу


№ 5 – шахтар Анатолій Фролов

Анатолій Фролов уже більше року – директор шахти «Бужанська», що під Нововолинськом. Він тут фактично в ролі «антикризового» директора. Вугільник «до мозга костєй». Емоційний і дуже заряджений на результат.

Має великі плани, як покращити стан «Бужанської» – вже закупив нове обладнання, а навесні планує запустити комплексно-механізовану лаву. Завдяки їй кількість видобутого за добу вугілля збільшиться у кілька разів. 

Народився і виріс у серці Луганська. Діди в шахті. Бабуся в шахті (доки жінкам не заборонили працювати під землею). Дядьки в шахті. Тато в шахті. Типовий донбасівський вугільник.

Працював директором на шахтоуправлінні «Луганське». Коли почалась війна, тримався за шахту. Півроку жив у Луганську під обстрілами, без світла, без води, спав у підвалі. Аж поки не прийшла рознарядка перереєструвати… Він досі не може сказати вголос – куди саме перереєструвати.

Більше тут: «Про волинян думають, що вони робити не можуть». Як директор шахти з Луганська працює на Волині


№ 6 – шеф-кухар Володимир Юрін

Досвідчений луцький шеф-кухар. Працював у таких закладах: «Бравий Швейк»,«Соло-піца», «Фелічіта», «Стоп-кадр» (ресторан в «Адреналін-сіті»), «Zagorod», у Нововолинську – у  «Трьох бобрах».

Зараз – шеф-кухар у ресторані «Гарна ресторація», який розташований на трасі між Луцьком і Володимиром-Волинським.

Більше тут: «Нічого не маю проти дерунів. Але на них хрін заробиш» – шеф Володимир Юрін


№ 7 – керівник мереж «ПАККО» та «Вопак» Сергій Дружук

Сергію Дружуку 45 років. Кар'єрний шлях розпочав з посади економіста відділу маркетингу. Потім був торговим агентом та старшим менеджером. З 2001 року працює в компанії «ПАККО Холдинг» на різних керівних посадах. У 2018 році його призначили гендиректором холдингу. 

Мав свою мережу супермаркетів, але вирішив, що краще приділяти увагу чомусь одному і обрав роботу в холдингу.

Більше тут: «Сервіс в Україні на голову вищий, ніж у Європі», – керівник мереж «ПАККО» та «Вопак» Сергій Дружук


№ 8 – голова Голобської громади Сергій Гарбарук

22 роки працював вчителем фізкультури. Був депутатом селищної ради, районної ради, членом виконкому, очільником Голобської селищної ради. 

Коли став очільником Голобської ОТГ, став використовувати по-максимуму можливості, які отримала громада завдяки децентралізації. У Голобах збудували сучасний спорткомплекс, почали ремонтувати дороги, освітлювати вулиці, відремонтували школу, відкрили ЦНАП… Ще більше справ – у планах.

Більше тут: «Боявся, щоб сміттєві баки не покрали на клітки нутріям», – голова Голобської громади


№ 9 – власник «Версалю» Олександр Мельник 

Нічний клуб «Версаль» – луцький «старожил» свого формату. Працює вже третій десяток років. І поки у місті закриваються його конкуренти, «Версаль» продовжує працювати, і навіть розширюватися.

Олександ Мельник придбав його ще у 1999 році і з тих пір є незмінним керівником закладу. 

Більше тут: «Конкурента у Луцьку в нас немає», – власник «Версалю» Олександр Мельник. ІНТЕРВ'Ю


№ 10 – бізнесмен Роман Понікарук

Свій бізнес Роман Понікарук заснував у період Революції Гідності. Знайомі дивились на нього, як на божевільного. Казали: «Ти що робиш? Криза!»

Але він ризикнув. Починав із інтернет-магазину, де продавав вишиванки різних виробників. Близько трьох років тому відкрив у Луцьку своє швейне підприємство.

Там виготовляють постіль і вишитий одяг – сорочки, сукні, спідниці, футболки та светри. Речі продаються під брендом «Укргламур».

Власниками цих речей стають не тільки українці. Жителі різних континентів світу теж купують луцькі вишиванки на американських сайтах Etsy та Amazon.

Більше тут: Одягає світ у луцькі вишиванки. Історія успіху Романа Поникарука


Голосування триватиме протягом тижня. Результати будуть відомі 9 квітня. Проголосувати можна ТУТ. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (4)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відремонтують одну з центральних вулиць
Наступна новина Два роки без відсотків: «Інвестор» вигідно продає 1-кімнатні квартири
Останні новини
Схожі новини