Оприлюднили перші результати аналізів Порошенка

Оприлюднили перші результати аналізів Порошенка

Кандидат у президенти України Петро Порошенко здав аналіз крові на вміст алкогольних та наркотичних речовин у НСК «Олімпійському». Перші результати швидких тестів засвідчили, що жодної психоактивної речовини у крові чинного президента немає.

Медичне обстеження Петра Порошенка складалося із двох етапів – безпосереднього лікарського огляду та збору відповідних аналізів, повідомив лікар-нарколог Київської міської клінічної наркологічної лікарні «Соціотерапія» Володимир Ярий, – повідомляє Канал24.

Читайте також: Що треба зробити, щоб Порошенко виграв. БЛОГ

Відповідне медичне обстеження перед дебатами було однією із озвучених раніше вимог Володимира Зеленського. Однак до «Олімпійського» він не приїхав,а вирішив обрати інший медичний заклад – клініку «Євролаб». Туди він приїхав також 5 квітня. Зазначимо, засновник і президент цієї клініки Андрій Пальчевський активно підтримує шоумена і має українське та російське громадянство. Також він був заступником міністра молоді та спорту Рафіля Сафіуліна за часів Януковича.

Зеленський розповів, що результати його аналізів з'являться приблизно через три дні. Натомість перші результати швидких тестів досліджень крові Петра Порошенка з'явились майже відразу. Окрім того розповів, що матеріалом для аналізів Порошенка стала кров, сеча та волосся разом із волосяним фолікулом.

«Ми використовували декілька способів для виявлення психоактивних речовин в організмі. Це були і швидкі тести, результати яких я можу вже оприлюднили. Жодної психоактивної речовини не знайшли»,
– зазначив Ярий.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Воротневі влаштували екскурсію дітям з притулку: посадили калину і бачили оленів. ФОТО
Наступна новина На Волині людина впала з висоти. «Швидка» не доїхала на виклик через погану дорогу. ФОТО
Останні новини
Схожі новини