Тренувальні збори та відпочинок: як минуло літо для вихованців волинського клубу «Воїн»

Тренувальні збори та відпочинок: як минуло літо для вихованців волинського клубу «Воїн»

Для вихованців спортивного клубу «Воїн» літо, що минає, було пізнавальним та насиченим. Поки інші школярі та студенти відпочивали, волинські «воїни» вдосконалювали свої спортивні навики на тренувальних зборах. Однак тренери СК «Воїн», розуміючи, що їхні підопічні у першу чергу є дітьми, не забували і про повноцінний відпочинок хлопців.

Підсумками спортивного літа клубу «Воїн» поділився тренер з ударної техніки Дмитро Василенко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Тренер з ударної техніки СК «Воїн» Дмитро Василенко

«Ось і минуло ЖАРКЕ літо!!! А яким воно було для СК «ВОЇН»??? Однією фразою - дуже насичене, дуже динамічне та швидке. Завдяки підтримки Ігоря Палиці та його Фонду «Тільки Разом», добрій волі партнерів Клубу, чіткій координації Федерацій ММА та Бойового Самбо України у Волинській області, тренерський склад СК «ВОЇН» зміг реалізувати заплановане у повному обсязі», - написав Дмитро Василенко.

Тренер розповів, що завдяки давнім дружнім відносинам з президентом Федерації кікбоксингу WAKO України Ольгою Павленко та із засновником спортивного клубу «БАРС» Володимиром Коржаком, у червні - липні 19 вихованців «Воїна» побували на тренувальних зборах у Кривому Розі.

Читайте також: Мекка українського кікбоксингу: як волинські «воїни» тренуються у професійному клубі «Барс». ФОТО

«А після двотижневого циклу напружених тренувань у «БАРСІ», наші хлопці поїхали на море. Сонце, вода, різноманітне харчування та розваги - найкращий релакс», - зауважив у своєму дописі наставник волинських «воїнів».

Читайте також: Як волинські «воїни» відпочивали на морі. ФОТО

Повернувшись з моря, тренери клубу «Воїн» підготували своїм вихованцям ще одну потужну спортивну подію – запросили до Луцька світових чемпіонів.

«Другий рік поспіль ми реалізовуємо дуже корисний захід. Цей збір став другим етапом із підготовки бійців нашого клубу до Чемпіонату Європи з Бойового Самбо та Чемпіонату Світу з ММА.

Завдяки зусиллям Президента Федерації бойового самбо України у Волинській області Олександра Редька, наші хлопці мали змогу тренуватися під керівництвом та в компанії з кращими... Геннадій Горохов, Дмитро Бабійчук, Дмитро та Владислав Парубченки, Ярослав Амосов... Титули цих людей зайве перелічувати.....Вони КРАЩІ», - наголосив Дмитро Василенко.

Читайте також: Серед перших – Олександр Редько: «Зацікавленість дітей у спорті «поламав» інтернет»

Не залишив тренер поза увагою і гордість клубу «Воїн» - Олексія Бондаренка, який цього літа побував на двох тактико-технічних зборах, організованих Федерацією ММА України, а також взяв участь та став призером Міжнародного турніру зі змішаних єдиноборств ММА у Чернівцях.

Олексій Бондаренко

«Загалом життя СК «ВОЇН» це не тільки збори та змагання... В рамках соціального проекту Ігоря Алексеєва «ВОЇНАМИ НЕ НАРОДЖУЮТЬСЯ» та за підтримки Ігоря Палиці та його Фонду «Тільки Разом» в селі Деревок Любешівського району був відкритий зал, де сільські діти під керівництвом фахівця - вихователя Василя Корця навчатимуться азам єдиноборств», - розповів тренер з ударної техніки.

Та все ж, за словами Дмитра Василенка, досягнення «Воїна» були б неможливими, якби не команда однодумців та партнерів, які підтримують та розвивають клуб.

«Ще раз хочу подякувати тим ЛЮДЯМ, завдяки яким наш Клуб ЖИВЕ, а діти в такий нелегкий час мають змогу розкривати та реалізовувати свій талант. Респект - Михайлу Смолці, Ігорю Дудінському, Олександру Редьку, Олегу Тарасюку, Сергію Поліщуку, а також окрема подяка Ігорю Палиці та його Фонду «Тільки Разом», Юрію Савчуку та автору Соціального Проекту «Воїнами не народжуються» Ігорю Алексеєву. Без ваших зусиль на Волині не було спортивного свята, дитячої радості та надії на краще», - подякував тренер.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку муніципали штрафуватимуть горе-паркувальників
Наступна новина Замість букетів – насіння: у луцькій школі пропонують цікаву ініціативу до 1 вересня
Останні новини
Схожі новини