Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 29 липня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 29 липня. ФОТО. ВІДЕО
У Львівській області в аварії постраждали волиняни

Жінка загинула внаслідок наїзду авто. Серед поля згорів легковик. Викрили групу квартирних злодіїв… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у понеділок, 29 липня.

Збив жінку на смерть

У селі Дубове Ковельського району автобус «Ayats» збив місцеву жительку. Жінка загинула на місці. За кермом транспортного засобу перебував 43-річний громадянин Республіки Білорусь. Рухаючись зі сторони Ковеля, водій наїхав на 54-річну жительку Ковельського району, яка йшла проїжджою частиною у попутному напрямку. Внаслідок автопригоди жінка загинула на місці.

П’яний водій скутера давав патрульним хабар

У селі Забороль Луцького району поліцейські затримали водія скутера, який рухався без номерних знаків і мотошолома. Виявилося, що чоловік мав 2,07 проміле алкоголю. Він давав патрульним кілька доларів і 200 гривень, щоб уникнути відповідальності. Інспектори відмовились. На порушника оформили протокол і постанову.

В аварії постраждали п’ятеро людей

На автодорозі «Львів-Луцьк» у Кам’янка-Бузькому районі Львівської області в аварії постраждали п’ятеро мешканців Волині. Зіткнулись автомобілі «Мерседес», яким керував 42-річний мешканець Рівненської області, та «Опель», яким керувала 41-річна лучанка. Тілесні ушкодження отримали водійка та четверо пасажирів «Опеля» віком 47, 42, 21 та 16 років. Усі – мешканці Волинської області.

Вдарив авто та втік

У Луцьку затримали водія мопеда, який вдарив легковик та втік. Через кілька хвилин його заблокували патрульні. 22-річний винуватець мав ознаки сп’яніння, на нього склали 3 протоколи та винесли об’єднану постанову.

Серед поля згорів легковик

У Володимир-Волинському районі, неподалік Устилуга, у полі згорів легковий автомобіль. Ймовірною причиною пожежі  стала технічна несправність. На місце пожежі прибули пожежники.

Наркотики продавав і вживав сам

Ковельчанина затримали під час чергового збуту прекурсору «Субутекс». Попередньо поліцейські задокументували факт збуту прекурсорів  39-річним волинянином. Заборонений товар він реалізовував наркозалежним особам, а також вживав сам. Правопорушнику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Вилучені прекурсори направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України для проведення експертизи.

Здодій зірвав замок і проник у магазин

У Турійському районі в ніч на 27 липня зловмисник викрав із магазину товарів на 10 тис. грн. Злодій зірвав навісний замок тильних дверей та виніс із приміщення слабоалкогольні напої та продукти харчування. Поліція встановила, що крадіжку скоїв 22-річний житель Львівської області. Частину викрадених товарів вилучили. Зловмисникові повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Затримали групу квартирних злодіїв

У Луцьку викрили групу із числа 4 осіб, підозрюваних у вчиненні крадіжок із квартир місевих мешканів. Поліція обґрунтовано підозрює зловмисників у вчиненні щонайменше 20 квартирних крадіжок. Наразі, за цим фактом триває досудове розслідування. Правоохоронці провели за місцем проживання фігурантів обшуки. У їх результаті вилучили речі, які, ймовірно, були викрадені із помешкань громадян. Фото вилучених речей можна переглянути тут. Громадян, які впізнали на фото свої речі, поліція просить звертатися за телефонами: +380970981704, +380995025302 чи «102» або за адресою: м. Луцьк, вул. Грибоєдова, 2.

Пожежа у магазині

У магазині продовольчих товарів у селі Воєгоще Камінь-Каширського району 26 липня сталася пожежа у магазині. Першим на допомогу нагодився працівник місцевої пожежної команди Владислав Чмух, який пробрався усередину, де виявив тіло людини. Він вибив двері й повідомив про це очевидцям. Разом із місцевими жителями виніс жінку надвір і власним транспортом доправив до лікарні, а також викликали рятувальників. Жінка госпіталізована в в реанімаційне відділення райлікарні з діагнозом отруєння чадним газом. За попередніми даними, пожежа трапилася внаслідок короткого замикання електромережі.

Отримала опіки під час пожежі

Під час пожежі на відкритій території у селі Ратнів Луцького району 27 липня отримала опіки ІІІ–ІV ступеня 39-річна місцева жителька. У важкому стані жінку госпіталізували в опікове відділення Луцької міської клінічної лікарні. За попередніми даними, загорання трапилося внаслідок необережності з вогнем.

Пустощі призвели до біди

Під час пожежі на відкритій території 27 липня отримав термічні опіки обличчя, тулуба та правої руки 5-річний мешканець села Галузія Маневицького району. У важкому стані з ознаками опікового шоку хлопчика госпіталізували у Волинську обласну дитячу лікарню. Імовірно, пожежа трапилася внаслідок дитячих пустощів з вогнем.

П’ятеро утоплеників за тиждень

На водних об’єктах Волині минулого тидня загинули п’ятеро громадян. Зокрема у річці Турія біля села Тойкут Ковельського району втопився 50-річний чоловік, з копанки в селі Грузятин Маневицького району місцеві жителі підняли тіло 10-річної дівчинки, у місті Ківерці на місцевому озері втопився 48-річний чоловік, у приватному ставку в селі Овадне – 37-річний чоловік, а в в селі Дідичі Ківерцівського району місцеві жителі підняли з дна штучного ставка 35 річного місцевого жителя.

Повісилася 16-річна дівчина

У Володимирі-Волинському на вулиці Галицькій 28 липня близько 9-ї години знайшли повішеною 16-річну дівчину. Як зазначили правоохоронці, вона вчинила самогубство в господарській споруді. Причини такого вчинку не відомі.

Загинув шахтар

На шахті «Бужанська» ввечері 28 липня у результаті нещасного випадку загинув 48-річний машиніст електровоза. «Машиніст електровоза їхав виконувати робочі обов’язки. Встав на електровозі і головою зачепився за рами транспортного засобу. В результаті він отримав травми несумісні з життям. Швидка приїхала і лише зафіксувала смерть. Зараз усі деталі цієї трагедії вивчає спеціальна комісія», – розповів директор вугледобувного підприємства Анатолій Фролов. У загиблого шахтаря залишилася дружина та двоє дітей.

Піймали продавчиню сурогату

У будинку на вулиці Декабристів, 31, жінка продавала алкоголь невідомого походження. На порушницю інспектори муніципальної варти склали протокол про адміністративне правопорушення, який направлять для розгляду в Луцький міськрайонний суд. Стаття передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу у розмірі від 3 400 до 10 200 гривень.

Збоченця взяли під варту

Суд обрав 48-річному мешканцю селища Благодатне Нововолинської міської ради, який розбещував 6-річну сусідську дівчинку, запобіжний захід у виді тримання під вартою. В обідню пору 24 липня 2019 року чоловік під приводом покатати на мопеді і пригостити морозивом завіз 6-річну дівчинку у квартиру, де спонукав до дій задля задоволення своєї статевої пристрасті, посягаючи на нормальний моральний розвиток дитини та негативно впливаючи на її психіку. Йому повідомлено про підозру у вчиненні цього злочину й наступних 60 днів він перебуватиме під вартою.

Підготовлено за матеріалами видань БугНововолинськ.com.ua, Волинь UAпресслужб ГУ Нацполіції України у Волинській області, ГУ Нацполіції України у Львівській області, управління ДСНС у Волинській області, Патрульної поліції Волинської області, Департаменту муніципальної варти Луької міськради, прокуратури Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фейсбук заробив більше 13 тисяч доларів на волинських кандидатах у нардепи
Наступна новина Що робити, аби бруківка не «сипалася»
Останні новини
Схожі новини