Обираємо героя листопада на «Першому»

Обираємо героя листопада на «Першому»

«Перший» розповідає про успішних і непересічних людей. Зі сторінок видання читачі дізнаються про волинських спорстменів, бізнесменів, волонтерів, митців… Їх долі, їх шлях успіху, їх рецепти перемог не залишають байдужими.

Редакція нашого видання підсумовує прожитий місяць, нагадуючи про тих героїв наших публікацій, які викликали у читачів найбільний інтерес.

Нижче – десятка людей, розповіді про яких зібрали найбільше коментарів, поширень та вподобань. Про них «Перший» писав у листопаді. Хто вам найбільше запам’ятався? Чиї думки і розповіді вразили вас найбільше?

Голосуємо, обираємо! Людина, за яку найбільше проголосує людей, отримає звання «Герой місяця на Першому».

Голосування відбуватиметься на сторінці у Фейсбуці. Для цього необхідно вказати прізвище обраного вами героя у коментарях. Зараховуються тільки коментарі під дописом. Проголосувати можна тільки за одного учасника. 


Читайте також: Героїня жовтня на «Першому» – Катерина Мойсік


Претенденти на звання героя листопада

№ 1 – гонщик Артем Жучко

Хлопчику 8 років. З чотирьох років він займається мотокросом – їздою на мотоциклі по бездоріжжю. Завоював десятки грамот, кубків та медалей за перші місця на змаганнях всеукраїнського та європейського рівнів.

Хлопчик ходить на футбол і танці, мріє про бокс, а в майбутньому бачить себе… лікарем.

Більше тут: Став гонщиком у 4 роки: малий екстремал з Ковеля підкорює Європу на мотоциклі

*       *       *

№ 2 – радіоведучий Андрій Зубенко

Андрій Зубенко працює на радіо, а також ведучим на різних розважальних заходах, корпоративах і весіллях. Поза роботою він книго- та кінолюб, турботливий чоловік і тато. Також його називають фейсбукофобом через те, що не користується ніякими соціальними мережами.

Андрій Зубенко – дуже позитивний, любить жартувати. У студентські роки навіть грав у КВН.

Більше тут: «На концерті Романа Скорпіона відчував себе пастором», – луцький радіоведучий Андрій Зубенко

*       *       * 

№ 3 – власниця приватного дитсадка Валентина Галущак

Лучанка – засновниця першого в місті ліцензованого приватного дитсадка «Happy kids club». Окрім того, вона ще й проректорка ЛНТУ. 

Жінка відкрила унікальний заклад. Там діти займаються у маленьких групах за сучасними методиками. У меню – жодної свинини, натомість є фруктове смузі та гарбузовий суп з грінками. Батьки можуть, сидячи в холі, бачити на відео, що роблять в кожній із груп, або як кухар готує малюкам обід на кухні. 

Більше тут: «Тепер я думаю про відкриття приватної школи», - Валентина Галущак. ІНТЕРВ'Ю

*       *       * 

№ 4 – ведучий Максим Фраєрман

Він більше відомий у Луцьку, як ді-джей і ведучий Max Freeman. Свого часу він був місцевою знаменитістю – десятки відіграних та проведених вечірок, робота на радіо. Сім років тому чоловік переїхав до Ізраїлю. Там працює ведучим найпопулярнішого серед російськомовного населення в Ізраїлі караоке-клубу «Джельсомино и друзья». Крім того, відкрив квест-кімнату.

Більше тут: «На пенсії, може, куплю квартиру у Луцьку і житиму тут», - ведучий Максим Фраєрман. ІНТЕРВ'Ю

    *       *       *

№ 5 – дизайнерка Ірина Лисюк

12 років вона працює над дизайном квартир, будинків, кафе, магазинів і не тільки. Її проекти розпочинаються із ескізу і завершуються підбором плитки та меблів. Ірина Лисюк цікавиться багатьма речами. Може пробігти марафон, стрибнути з парашутом, а потім ще почитати книгу про квантову фізику чи намалювати пейзаж.

Майже рік тому Ірина заснувала власну студію. Нещодавно здобула 1 місце на міжнародному конкурсі «INTERIUM 2018» в номінації «Дизайн кафе, барів, ресторанів» зі своїм проектом «Bubble Bar».

Більше тут: «Хороший дизайнер може придумати все: від виделки до будівлі», – засновниця «Ira Lysiuk architects»

    *       *       *

№ 6 – луцький Гаррі Поттер – Василь Тарасюк

Півжиття відпрацював у культурі. Був керівником клубу при Луцькій фабриці індивідуального пошиву та ремонту одягу, яка об’єднувала більше десятка луцьких ательє. Своїм другим робочим місцем він називає народний аматорський театр, що діяв при Луцькому будинку культури. Був колись і Любартом, і Гоголем, і незмінним Дідом Морозом на зимових масових дійствах у Луцьку. А ще грав в ансамблі сопілкарів «Чарівник» і «на 30 рублів» був художником-оформлювачем при фабриці, тому що чудово малює.

Лучани впізнають його за розкішною сивою бородою і блакитною кепкою з ініціалами Гаррі Поттера.

Більше тут: Князь на «Волинянці», або Історія луцького «Гаррі Поттера». ФОТО

    *       *       * 

№ 7 – директор барбершопу Микола Кропивницький

Співвласник і директор першого в Луцьку барбершопу «Gentlemen's Club», засновник Клубу бороданів Луцька. Перед тим, як відкрив заклад, один раз стригся у барбершопі і більше нічого про них не знав. Трохи більше ніж за місяць втілив задумане. Тепер це не просто місце, де чоловікам стрижуть волосся і бороди. Це своєрідний клуб для чоловіків, де вони можуть привести себе в порядок, поспілкуватися з однодумцями і просто випити хороший віскі.

Більше тут: «Багато хто думав, що це стриптиз-клуб», - власник першого луцького барбершопу. ІНТЕРВ’Ю

    *       *       * 

№ 8 – квіткарка Ірина Журба 

6 років керує власним магазином «Арт-букет», що на Північному ринку. Займатись цією справою мріяла з 4 років, бо дуже любить квіти. Навчалась на менеджера, а після пар підробляла у квітковому магазині. 

Спершу деякі власники магазинів відмовлялись брати її на роботу, бо вона не мала досвіду. Але попри це були такі, що охоче погодились навчити цього ремесла. Вже на 4 курсі дівчина відкрила свій магазин. 

Більше тут: «Даруйте чоловікам квіти – вони від цього щасливі», – луцька квіткарка Ірина Журба. ІНТЕРВ’Ю

    *       *       *

№ 9 – айдарівець Юрій Бубенщиков

Його добре знали у Луцьку, як таксиста з багаторічним досвідом.Війна неабияк перевернула його життя, а точніше пекельне літо 2014-го. Воював в «Айдарі». Згодом він став командиром І взводу ІІ роти «Захід». Побратими називали чоловіка Бубєн. Казали, що він як старший брат, якого всі слухають і поважають. З виду – брутальний, а насправді чуйний і добродушний. Справжній воїн та патріот. 

Більше тут: Добровольці, які вписали «Айдар» в історію України, – Юрій Бубенщиков і Євген Городничук. POBRATYMY

    *       *       *

№ 10 – перукар Сергій Воробій (Чірік) 

16 років він працює перукарем. 15 років стриже волосся та бороди у власному закладі. Працює у стилі «American Crew». Перш ніж стати перукарем, чоловік здобув освіту оператора ЕОМ та навчався на священика. Вчетверте став студентом вже у зрілому віці. Вивчав психологію, аби краще розуміти тих, хто сідає до нього в крісло.

Свою роботу Сергій Чірік любить настільки, що чекає, доки закінчаться вихідні, аби знову попрацювати. Не тільки постійно вдосконалює свої вміння, а й навчає перукарства інших під час майстер-класів. 

Більше тут: «Соцмережі більше впливають на стиль зачісок, ніж перукарі», – Сергій Чірік


Голосування триватиме протягом тижня. Результати будуть відомі у суботу 8 грудня. Проголосувати можна ТУТ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку машина врізалася у стовп : опора повисла на огорожі. ФОТО
Наступна новина Льодові скульптури, вогняне шоу і концерт: лучан кличуть зустріти Новий рік у замку Любарта
Останні новини
Схожі новини